Nyheder30. april 2013

"Big Brother": Frække sexscener

Vi har samlet de bedste klip med deltagernes knald
Tania bliver helt våd, når Tarik først åbner for sluserne. Se selv herunder
Tania bliver helt våd, når Tarik først åbner for sluserne. Se selv herunder
 Foto: Mikael Rieck


Når man lukker 20 kåde piger og drenge ind under samme tag, undgår man i dagens Danmark ikke sex for åben skærm.

"Big Brother"-deltagerne er sammen på kryds og tværs. De fleste tænker dog på mor og far derhjemme foran fjernsynet, holder banditten i bukserne og nøjes med kåde kys og hjælpende hænder under dynen.

Fik du set Tania og de andre babes i bad?

Men det kan være for stor en udfordring, når udsigten er 100 dage helt uden sex, og det samtidig vrimler med labre damer i "Big Brother"-huset.

Det er blevet til en hel del hanky-panky for rullende kameraer, og seoghør.dk har her samlet de bedste klip med knald i kaninhulen.

Den allerførste gang

Liderbassen Phillip og altid hotte Hartmann hoppede som de første i kaninhulen og knaldede som... kaniner. Selvom de forsøgte at skjule sig under dynerne, kunne seerne tydeligt følge med i sexseancen.

19-årige Hartmann havde ellers lover mor at holde sig fra knalderi med kamera på. Og Phillip stod til at miste sit job som pædagogmedhjælper, hvis han havde hanky-panky i bedste sendetid.

I dag har Hartmann fået undskyldt overfor sin mor, Phillip har fået et nyt job og de to turtelduer dyrker deres kærlighed udenfor "Big Brother"-huset.

Blondie på bolle-besøg

Den smækre Blondie fra "Kongerne i sneen" indtog huset for en stund. Og Muskelbundet Victor indtog hende.

Mens hendes Konge-kollegaer Dolken og Knaldperlen desperat forsøgte at finde villige "Big Brother"-trunter, gik det noget lettere for Blondie. Der skulle ikke mere end en fest med dertil hørende alkohol til, før hun og Victor endte i kaninhulen.

Da Næstved-fyren blev stemt ud af huset, fandt han ud af, at mor så med hjemme i stuen, mens hans bollede blondinen, men det tog han reletivt let på.

- Ha. Ha. Jeg blev fuld og tænkte ikke over kameraerne. Og det er bedst at knalde vildt. Jo vildere sexen er, jo mindre må de jo rent faktisk vise på TV, sagde han til seoghør.dk.

Igen og igen og...

Efter 40 dage og 40 nætter kunne tæskelækre Tania ikke længere holde sig fra sin tarzan-look-a-like Tarik. Så hulen blev indtaget, kameraet glemt, og de knaldede ikke mindre end fem gange på en nat.

Siden deres første omgang kaninknalderi er der nærmest gået marathon i den, og "Big Brother"-turtelduerne har jævnligt haft gang i legene på lagnerne.

Tarik er netop blevet stemt ud af huset, mens Tania er en af de sidste tilbage. Så nu må hun savne sin kæreste og sex, mens hun tæller de sidste af de 100 dage.Se hvilken kendis, der har haft sex med en betjent

Sponsoreret indhold