Nyheder22. marts 2013

"Big Brother": Frække badescener

Vi har samlet de bedste klip med piger under bruseren
Labre Lene bader med bare bryster.
Labre Lene bader med bare bryster.
 Foto: Mikael RieckSmå og strittende teenagegajolor. Kæmpestore og chokobrune bryster. Og alt lige der i mellem. "Big Brother" har det hele.

I år vrimler huset med lækkerheder, og de er ikke bange for at smide tøjet. For med 100 dage som det ultimative mål, er et bad eller to undervejs nødvendigt.

Seoghør.dk har her samlet de bedste videoklip med babes under bruseren.

Fik du set Tarik knalde Tania?

Tania sæber sig ind

Den 23-årige Tania er ikke særligt blufærdig. Hun har haft sex med Tarik for fulde gardiner og åbne kameraer adskillige gange. Under bruseren ser topfrække Tania bestemt heller ikke ud til at skamme sig over noget, når hun næsten nøgen sæber sig ind.

Lenes bare bryster

En anden badenymfe er lille, lækre Lene. Studinen fra Sorø er ikke den store udøver af lagengymnastik i "Big Brother"-huset.

Til gengæld tager hun bad med bare bryster. Og hun nyder det som en ren Pocahontas under et brusende vandfald.

Blondie i bad med Aissatou

Da "Kongerne i Sneen"-stjernerne var på besøg i huset, blev der også badet til den store guldmedalje. Brøndby-baben Blondie var forståeligt nok fascineret af den 22-årige chokosild Aissatous imponerende bryster.

Blondie giver Aissatou en hjælpende hånd, griber brusehovedet og lader strålerne ramme Aissatous ædlere dele - til en storfnisende Aissatous fornøjelse.

Sponsoreret indhold