Big Brother-Camilla: Hunden skal kysses

Camilla ville gerne have været i finalen

Camilla ville gerne have været i finalen

Foto: Mikael Rieck35 dage i "Big Brother"-huset blev det til for Camilla. Søndag aften måtte de resterende deltagere vinke farvel til kvinden med de mange meninger, da seerne ikke længere gad have hende med TV-programmet. Det er ikke første gang Camilla må gennem udslusningen fra fra "Big Brother"-huset. Hun deltog nemlig også i reality-programmet i 2013 - dengang fik hun hele 98 dage i huset.

LÆS OGSÅ: Cecilie savner allerede Karsten

- Jeg er da skuffet. Nu skal jeg hjem til min hund Konrad. Jeg skal bare hjem og kysse ham og give ham en undskyldning, forklarer Camilla, der fik besøg af sin bedste ven, mens hun var buret inde i huset. Dengang måtte hun dog ikke sige hej kæledyret, fordi det var del af en udfordring.


Det er bassen her, Camilla glæder sig til at komme hjem til (Foto: "Big Brother"-Camilla, facebook)

LÆS OGSÅ: Nicki: Jeg har været gravid før

Det er ingen hemmelighed, at Camilla ikke har været den mest populære deltager hos de andre "Big Brother"-kolleger, men det tager hun ikke så tungt.

- Jeg er en meget stærk person. De andre havde ondt i røven, da jeg kom ind. De kunne ikke tåle, at jeg blev set, når jeg nu havde været med en gang før. Men det har været en fed oplevelse.

LÆS OGSÅ: Nu kysser "Big Brother"-Camilla

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close