Bieber efterlod en ganske særlig hilsen i Aarhus

Det var ikke Biebers egne ord på hotelspejlet, men folk ville købe det alligevel.

Det var ikke Biebers egne ord på hotelspejlet, men folk ville købe det alligevel.

Foto: All Over

 

Da Justin Bieber forleden forlod Danmark efter sin koncert i Aarhus, hvor 40.000 var på plads, efterlod han en særlig hilsen på badeværelsespejlet på sit hotelværelse på Hotel Royal i Aarhus, skriver Aarhus Stiftstidende.

Bieber havde skrevet med sprittusch på spejlet.

- Love is patient, love is kind, love does not envy, love does not boast, love is not self seeking, havde det canadiske popfænomen skrevet med sort tusch.

Der er ikke tale om unik poesi fra Biebers hånd men om en passage fra Paulus' brev til Korintherne fra Det Nye Testamente.

Men det er hardcore beliebers ligeglade med, bare det lugter lidt af fisk.

Så da hotelpersonalet tog et billede af teksten og lagde den ud på deres Facebookside, var flere interesserede i at købe spejlet.

De kom ind fra gaden og spurgte, om de måtte købe spejlet.

- Spejlet er muret ind i væggen, så det kan ikke lade sig gøre at sælge det, siger receptionschefen til Aarhus Stiftstidende.

Det er ikke første gang, at kendte gæster efterlader et minde på Hotel Royal, og som i de øvrige tilfælde er Biebers hilsen foreviget i hotellets gæstebog.

- Han havde gjort det med omtanke, for det var meget nemt at få af. Vi har mange fine minder og kuriositeter i vores gæstebøger, og det ser vi også denne som, lyder det fra hotellet.

Se opslaget med Biebers hilsen herunder:

Galleri - 10 grunde til at Justin Bieber er bedre end One Direction:

10 grunde til at Justin Bieber er bedre end One Direction

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close