Nyheder 11. oktober 2014

Besir Zeciri overfaldet efter ’Vild med dans’-fest

Skuespilleren blev truet med kniv og slået på vej hjem fra ’Vild med dans’-fest
Af af
Claus Poulsen

Besir Zeciri overlevede fredagens omdans og var forståligt nok i højt humør, da han ankom til festen efter det store danseshow. Men humøret blev ødelagt på vejen hjem, hvor han blev overfaldet af en gruppe drenge.

LÆS OGSÅ: Festen sluttede fredag aften: Tine og Frederik ude af Vild med dans

Skuespilleren skriver på Facebook, at han og kæresten blev stoppet af fem drenge i en bil ved Dronning Louises Bro. Drengene ville have Besirs kæreste, Edda Maria Von Wildenrath, med. 'Vild med dans'-deltageren siger til drengene, at de skal holde deres kæft og respektere hans kæreste, men så udviklede det sig dramatisk.

- Midt i krydset stiger de alle ud af bilen, og den ene trækker en kniv, råber af mig af mig, giver mig en på hovedet og løber grinende ind i bilen som en kujon, hvorefter de kører væk i en fart. Der var så mange, der så det og ingen hjalp. Jeg ville ønske, jeg kunne snakke med de her drenge, så det ikke går ud over en anden. Hvad sker der for folk? Hvorfor?, skriver Besir Zeciri på Facebook.

Københavns Politi oplyser til SE og HØR, at politiet ikke har været tilkaldt i forbindelse med episoden. Det tyder alstå på, at Besir Zeciri ikke har anmeldt overfaldet.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Besir Zeciri.

Sponsoreret indhold