Nyheder11. oktober 2014

Tines Vild med dans-fest sluttede fredag aften: Samba var bare ikke min dans

Parrets samba rækkede ikke til en plads videre
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/fc38ff95f58d4a2c8dd155693b7fcb11.jpg
 Foto: Claus PoulsenFredag aften måtte Tine Baun og Frederik Nonnemann sande, at dansefesten var slut - parret blev sendt ud af Vild med dans efter at have tabt omdansen til Besir og Mie.

Tine og Frederik forsøgte ellers at imponere både dommere og danskere med en fræk samba, som de dansede til tonerne af Lis Sørensens 'Mine øjne de skal se', men parret endte i omdans mod Besir og Mie, som altså blev stemt videre af danskerne.

- Det er ærgerligt, men samba var bare ikke min dans, sagde en trist Tine Baun efterfølgende til SE og HØR og tilføjede:

- Frederik og jeg kommer til at savne hinanden.

Det har været en hæsblæsende uge for parret. Både Tine og hendes søn Felix har været ramt af influenza. Derfor har ugen været stressende.

- Først aflyste jeg træningen, og så trænede vi alligevel, og jeg havde ikke sovet. Så vi har virkelig kæmpet, siger Tine Baun, der dog allerede ved, hvad tiden nu skal bruges på - hun er pt. på barsel.

- Jeg skal helt sikkert drikke en kop kaffe med Frederik og ellers være derhjemme og have ro på.

Der var dømt sensuel Latin Night, da de 11 par indtog dansegulvet og forsøgte at imponere dommerne og danskerne med henholdsvis rumba og sambo.

LÆS OGSÅ: Allan Simonsen tilbage i Vild med dans: Hepper på Sofie

Og de fire dommere fandt både høje karakterer og masser af rosende ord frem til mange af de 11 par. Specielt Sara Maria og Silas fik flotte ord med på vejen, efter de havde imponeret med en samba på dansegulvet. Parret scorede tilmed aftenens højeste point; hele 33.

Også Paprika Steen og Mads Vad fik ros for deres rumba, som de dansede til 'To lys på et bord' af Otto Brandenburg. Nikolaj Hübbe roste især skuespillerindens ben og tilføjede, at dette var parrets bedste dans til dato - parret blev efterfølgende belønnet med 21 point; det højeste indtil videre for Mads Vad og Paprika Steen.

Sponsoreret indhold