Nyheder17. maj 2016

Bendtners returløb: Tilbage hos Baronessen

Efter bruddet med kæresten Julie Zangenberg tog skandale-spilleren tilbage til London for at besøge moderen til sin søn Nicholas

bendtner og baronessen

Først fik kæresten nok, så forlod PR-agenten ham, og til sidst måtte tyskerne i Wolfsburg også sande, at de ikke kunne styre Nicklas Bendtners tosserier på og uden for fodboldbanen.

Én kvinde har dog tilsyneladende stadig en smule tillid til den udskældte fodboldbisse. I den forgangne uge blev 28-årige Nicklas Bendtner i hvert fald spottet sammen med TV-baronessen Caroline Fleming, som han dannede par med i 2010 og 2011.

De to eks’er, som under deres lynforhold nåede at få sønnen Nicholas, gik tur i London med Carolines to børn, Alexander William og Josephine Margaretha Victoria.

Sidste gang Bendtner og Julie Zangenberg gik fra hinanden for en kort periode, var den tårnhøje angriber ligeledes hurtig til at smutte over kanalen til et baronesse-besøg, så måske den 13 år ældre Fleming er blevet en tiltrængt støtte for den unge Bendtner.

Forholdet endte ellers med en bitter strid om sønnen Nicholas, fortalte den tidligere topangriber tilbage i 2013 i et interview med Berlingske. – Det gør ondt, hver gang jeg skal af med ham. Også på ham. Jeg kan se det på den måde, han kigger på mig, når vi vinker farvel. Jeg håber, at Caroline og jeg når til det punkt, hvor vi kan deles mere om ham. Der er intet, der står i vejen for det – intet ud over Caroline, sagde Bendtner dengang.

Noget kunne dog tyde på, at det tidligere par endelig har fået det til at fungere.
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_72.png

Sponsoreret indhold