Våd frokost gik over gevind: Bendtner smed tjener i havnen

En våd frokost på en københavnsk frokostrestaurant endte forleden med, at Nicklas Bendtner og en ven smed en 24-årig tjener i havnen.

En våd frokost på en københavnsk frokostrestaurant endte forleden med, at Nicklas Bendtner og en ven smed en 24-årig tjener i havnen.

(Foto: Peter Grosen)

Ternede duge, sildemadder og snaps i lange baner hører sig til, når man besøger en af Københavns mange frokostrestauranter. Og det var også tilfældet, da Nicklas Bendtner sammen med et selskab af venner holdt hof en sen eftermiddag på en af de traditionsrige restauranter i hjertet af København. 

Selv om det er normalt, at gæsterne får en tår over tørsten, så endte arbejdsdagen for en ung tjener, der passede sit arbejde på frokostrestauranten, dog noget brat. Bendtner og vennerne var nemlig i højt humør og fik serveret forskellige slags alkohol ved bordet. Men de skulle selvfølgelig ikke drikke det hele alene, så det gavmilde selskab tilbød den 24-årige tjener et shot. Det takkede han dog nej tak til, men det skulle han nok aldrig have gjort. 

For da tog Bendtner og i hvert fald en anden fra selskabet fat i tjeneren og kylede ham i det 18 grader varme havnevand. 

Og så var arbejdsdagen for den unge tjener slut på en noget usædvanlig måde, må man sige. 

Efterfølgende har Nicklas og vennen, der var med til at smide tjeneren i havnen, været nede på restauranten for at undskylde for deres opførsel og for den ufrivillige vandtur, som tjeneren blev udsat for. 

Skiftende forklaringer

Både tjeneren og indehaveren af frokostrestauranten har bekræftet tjenerens tur i kanalen, men forklaringerne fra begge er siden hen blevet ændret, da SE og HØR spørger ind til historien. 

Nu forlyder det nemlig, at det  hele bare var for sjov. Bendtner er nemlig en god ven af restauranten, og han skulle altså have kendt tjeneren, der røg i vandet, i forvejen. 

Derfor er optrinnet heller ikke blevet meldt til politiet.

Men hvor sjov turen i det kolde havnevand egentlig har været for tjeneren, er dog uklart. 

SE og HØR erfarer, at tjeneren havde både mobiltelefon og bilnøgler i lommen, da han fik den ufrivillige badetur. Dette afvises efterfølgende.

Og ifølge den nye forklaring fra personer omkring frokostrestauranten havde Bendtner slet ikke været til stede ved frokostens start, men var først kommet til senere. Han havde nemlig været ude at træne. Fodboldspilleren selvtræner på KB’s anlæg, da han for tiden er klubløs.

Han skulle således ikke have været med til det deciderede drikkegilde, der fandt sted forud. En våd frokost med en uheldig afslutning er helt sikkert ikke et godt salgstrick, når den 28-årige spiller forsøger at sælge sig selv til en ny klub.

SE og HØR har talt med både tjeneren og ejeren af cafeen, der ikke har ønsket at uddybe hændelsen.


Mandag morgen i sidste uge forsøgte SE og HØR at konfrontere Nicklas Bendtner med den våde tur på restauranten, hvor han smed en ung tjener i Københavns Havn, men så snart han så SE og HØRs journalist, skyndte han sig at løbe ind i sin bil og køre tværs over H.C. Andersens Boulevard. SE og HØR ville gerne have hørt den klubløse fodboldspillers egen version af historien, men han har ikke ønsket at kommentere, oplyser hans advokat. (Fotos: Peter Grosen, Mikael Rieck) 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close