Nyheder7. august 2016

Bendtner og ny kæreste luftede sengetøj: Tak for i nat, skat

SE og HØR fangede det nye jetsetpar efter en hed nat i fodboldspillerens lejlighed i København.

Bendtner og Reanin

Nicklas Bendtner er i den grad kommet sig over både TV-baronessen Caroline Flemings kærtegn og eks’en Julie Zangenbergs smækre krop. Som SE og HØR kunne afsløre i sidste uge, har ”lord Bendtner” nu fundet sig en laber erstatning – en hot undertøjsmodel fra New Zealand – og det ser ud til, at forholdet er seriøst.

I sidste weekend var de to turtelduer så på færde igen, da SE og HØR fangede det nye jetsetpar, da de pakkede Bendtners Porsche 911.

Iført joggingbukser, bomberjakke og tophue kom den arbejdsløse angriber lørdag middag ud fra sin penthouselejlighed på H.C. Andersens Boulevard i København sammen med sin nyeste scoring – og en af de bedre af slagsen – underskønne Reanin Johannink.

Se billederne i galleriet øverst

Men parret var ikke alene – de havde favnen fuld af både tasker og dyne. Efter en kort pakning af den lille smarte sportsvogn gassede bilbøllen Bendtner op, og så drønede kæresteparret ellers ud på weekendeventyr. En del af familien Rappe Reanin Johannink har været sammen med Bendtner på dansk jord i flere uger, hvor hun bl.a. har brugt tiden på at tage billeder fra hans lejlighed og være til Beyoncé-koncert i Parken. Sidstnævnte i selskab med Nicklas’ mor Joan Bendtner – så newzealænderen er altså allerede introduceret til familien.
Før Bendtner kom ind i billedet, var Reanin i 2011 kæreste med Bendtners landsholdskollega Nicki Bille. Det er dog flere scoringer siden – og nu er der fri bane, så Bendtner kan komme til ...

Sponsoreret indhold