Bendtner på hed ferie i græsk luksus

Bendtner har en svaghed for modeller

Bendtner har en svaghed for modeller

Foto: All Over

Der var ikke plads til Nicklas Bendtner, da landstræner Åge Hareide udtog truppen til denne uges landskampe mod Tyskland og Kasakhstan.

Til gengæld var der plads til angriberen på den græske ferieø Santorini i stedet. Og det ser den 29-årige angriber ud til at nyde meget godt.

På de sociale medier deler både Bendtner og hans nydelige 20-årige modelkæreste, Natasja Madsen, billeder fra den lille by Oia i den nordlige del af den solrige ø.

Her har parret indlogeret sig på Andronis Boutique Hotel, hvor to personer typisk skal betale i omegnen af 50.000 kroner for en suite i en uge.

Nicklas og Natasja har været kærester i flere måneder.

Ingen af dem har udtalt sig til pressen om forholdet, men begge har længe lagt billeder op på Instagram og Snapchat, hvor de er sammen, og i februar blev de set sammen til koncert med The Weeknd i Royal Arena i København.

På det tidspunkt var fodboldspilleren stadig på kontrakt i den engelske klub Nottingham Forest, hvor det var småt med spilletiden. Siden er han rykket videre til den norske mesterklub Rosenborg.

På grund af landskampene holder den norske lige en pause, og Bendtners klub skal derfor først være tilbage på grønsværen i næste uge.

Derfor kan han ligge i det græske øhav og sende en kærlig tanke til sine venner på landsholdet, der lige nu er i Kasakhstan for at træne forud for lørdagens landskamp.

Og samtidig kan han tilbringe lidt kvalitetstid sammen med sin 20-årige kæreste, som efterhånden er den pige, scorekarlen har været længst tid sammen med, efter forholdet til Julie Zangenberg brød sammen i foråret 2016.

Hun har dog også tilbragt meget af sin tid i udlandet på det seneste. I løbet af den seneste måned har model-godten både været i Dubai, Monaco og i Makedonien - og nu er turen altså gået til Grækenland.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close