Nyheder3. januar 2016

Bendtner kåret: Årets taber

2015 har ikke været et godt sportsår for Nicklas Bendtner
https://imgix.seoghoer.dk/media/e3242004c6d4471aab07e8ef95bd7727.jpg
 Foto: All Over

Det kan godt være, at det går godt med kæresten Julie Zangenberg, og der er da fra både Nicklas Bendtner og hendes side blevet spist og drukket dyrt og godt – det har man kunnet følge på parrets instagram-profiler.

Men rent sportsligt har det ikke været godt for den danske fodboldspiller, der til dagligt slår sine folder i tyske VFL Wolfsburg, hvor han har været siden 2014.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5387062l_2.jpg
 Foto: All Over

(Foto: All Over)

Den 27-årige Nicklas Bendtner har nu fået den lidet flatterende ære af, at lokalavisen Wolfsburger Allgemeine har kåret ham til årets taber efter kun fem optrædender fra start og kun seks mål. Det skriver Ekstra Bladet.

- Bendtners store problem har i mange år været, at hans rygte har været større end hans kvaliteter på banen. Som ungdomsspiller løb han rundt på Arsenals træningsanlæg, hvor mange tænkte, at han kunne blive til noget stort. Det er der stadig nogen, der tænker, den dag i dag..., skriver avisen ifølge Ekstra Bladet.

I det mindste kan Nicklas Bendtner trøste sig med, at SE og HØR i det forgangne år købte ham en Lord-titel i Skotland, så han i hvert fald har den titel.

Sponsoreret indhold