Nyheder24. september 2014

Bendtner flytter på landet

Nicklas Bendtner har fundet sit nye hjem i lille by
Af af

Nicklas Bendtner på og uden for banen
Der venter angrebsbissen Nicklas Bendtner et mere roligt liv fremover. For fodboldspilleren har nu fundet sit nye hjem i lille, rolige og mondæne Fallersleben, som ligger lige uden for Wolfsburg.

Det bekræfter tyske pressekilder over for BT.

Fallersleben har kun omkring 11.000 indbyggere, og derfor bliver det hele lidt af en omvæltning for fodboldspilleren, der tidligere har boet i pulserende London og København.

Selvom byen er lille og rolig, bliver det dog næppe billigt for Nicklas Bendtner at bo der. Fallersleben er nemlig kendt som en mondæn by, der har tiltrukket flere velhavende mennesker.

LÆS OGSÅ: Drengedrømmen brast: Nicklas Bendtner lukker sit firma

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner satser stort på ny karriere

LÆS OGSÅ: Av av: Nicklas Bendtner i million-underskud

I går meddelte den angrebslyste Nicklas Bendtner, at han lukker og slukker for sin drengedrøm, smykkevirksomheden Noble by Bendtner, for at hellige sig livet på grønsværen.

- Jeg har efter mange grundige overvejelser valgt at afvikle mit firma 'Noble by Bendtner'. Begrundelsen for dette er, at jeg skal have fuld fokus på min fodboldkarriere, og det har jeg besluttet, at jeg ikke kan forene med smykkevirksomhed pt., svarede han Ekstra Bladet via sin pr-agent.

Dog viste det seneste regnskab for 'Noble by Bendtner' (2011-2013) et underskud på minimum 4,7 millioner kroner - og dermed er det tilsyneladende et af barndommens store ønsker, der går i vasken for Wolfsburg-spilleren.

Men trods en knust drengedrøm er der ikke fare for, at Nicklas Bendtner ikke kan betale huslejen i Fallersleben. Den danske angriber har fået en to-årig kontrakt i Wolfsburg, hvor han kan tjene op til tre millioner euro om året - svarende til 22,5 millioner kroner, hvis han gør det godt på grønsværen.

Sponsoreret indhold