Beha-familien: Derfor er de så attraktive

Familien Beha fra TV2-programmet \

Familien Beha fra TV2-programmet "Kurs mod fjerne kyster".

(Foto: TV2)

De sidste tre år har familien Beha ikke kun sejlet rundt om jorden, men også lige ind i hjerterne på den kvindelige befolkning, som sukker langt efter de solbrune kroppe, der sjældent er dækket af særlig meget tøj.

Men det er ifølge sexolog Joan Ørting ikke kun, fordi familien Beha er skåret af et godt stykke tømmer, at folk er så vilde med dem.

– Vi finder dem attraktive, fordi de hviler i sig selv. De er vant til at rende nøgne rundt, så for dem er et bart lår bare et lår – de tænker ikke automatisk sex, siger den 56-årige foredragsholder. 

Den 56-årige sexpert mener også, at der er en hel speciel grund til, at besætningen i TV2's succesprogram "Kurs mod fjerne kyster" er så letpåklædte. 

– De render jo heller ikke rundt i underbukser for at sige ”Se mig”. De tager trøjen af, fordi det er varmt og mere praktisk at arbejde uden T-shirt på, siger Joan Ørting til SE og HØR.

Derudover mener sexologen også, at den søglade families popularitet skyldes balance.

–  Den familie gør det modsatte af Tinder og fitness. De har gode, sunde værdier, og de opfører sig ordentligt over for andre, lyder det fra sexologen.

Læs meget mere om Beha-familien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close