Nyheder15. december 2016

'Bedrag'-stjerne i stærk thriller - se traileren her

Esben Smed fra DR-serien 'Bedrag' spiller hovedrollen i dramatisk krimi - tag et smugkig her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/esben.jpg
 Foto: All Over Press)

I DR's drama-serie 'Bedrag' spiller Esben Smed biltyven Nicky, og i den kommende spillefilm, 'Aminas Breve', spiller han også en karakter, der ikke lever en helt normal leverpostej-tilværelse.

Esben Smed spiller den unge mand, 'Janus'.

Han har paranoide vrangforestillinger og er skizofren og været indlagt fire år på den lukkede afdeling, og kun brevene fra hans gamle gymnasieveninde, Amina, har holdt ham i live.

De skriver sammen, men pludselig et halvt år før, Janus bliver udskrevet, stopper brevene fra Amina.

Ude fra hospitalet bliver han besat af at finde ud af, hvad der er sket med Amina og hvorfor brevene ophørte med at komme.

Hendes breve reddede ham, og nu vil han redde hende.

Hans søgen efter Amina bliver en hæsblæsende tur gennem den københavnske underverden, hvor han er lige ved at blive slået ihjel.

I filmen spiller 32-årige Esben Smed over for Sarah-Sofie Boussnina, der blandt andet var med i 'Broen III' og opnåede en Bodil-nominering for bedste kvindelige birolle i 'Fasandræberne'.

Traileren til 'Aminas Breve', der er baseret på Jonas T. Bengtssons roman, har premiere den 7. marts, men allerede nu kan du se traileren, og holder den, hvad den lover, så bliver det samlede resultat nervepirrende og dramatisk.

Se traileren for 'Aminas Breve' herunder:

Sponsoreret indhold