Bdr. Price: Snydt af ansatte

Brødrene Price blev snydt af to ansatte. I et helt år benyttede medarbejderne sig af et selvbetjeningssystem.

Brødrene Price blev snydt af to ansatte. I et helt år benyttede medarbejderne sig af et selvbetjeningssystem.

Foto: Thomas Laursen



Brødrene Prices succes har været overvældende, siden de med deres gode humør og alt andet end slankende opskrifter trådte ind danskernes TV. Men succesen har også en bagside. To ansatte i Adam og James restaurant i Tivoli, har nemlig haft hånden langt nede i kagekassen, og snydt de to madglade brødre for næsten 300.000 kroner.

Det skriver bt.dk.

En 37-årig restaurantchef og en 26-årig køkkenchef havde nemlig rottet sig sammen, og systematisk snød de ved at sælge vin og putte pengene i deres egen lomme og købe ingredienser til egen husholdning.

Brødrene Price: Belønner konerne

- I juli 2013 opdagede man pludselig på en faktura, at der var købt kaviar ind, til trods for at den eksklusive spise ikke indgår i nogen af retterne på Tivoli-restauranten. Bedrageriet rystede Price-brødrene, fortæller administrerende direktør for Price-restauranterne, Mads Bøttger til BT.

Inden da havde de to ansatte nået at svindle for 298.839 kroner, og sagen blev meldt til politiet.

Ingen vil spise hos Price

- De var selvfølgelig chokerede over at personer, som de havde vist tillid til og fået varmt anbefalet, havde gjort den slags. Det er en på alle måder kedelig sag, som vi heldigvis har arbejdet os ud af. At der er nogle få, brodne kar skal ikke ødelægge det for os, og derfor ser vi også frem til at få sagen afsluttet, siger Mads Bøttger til BT.


Sagen skal for retten onsdag i denne uge.







Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close