Ingen vil spise hos Price

Brødrene formår ikke at sprede madglæde i deres restaurant

Brødrene formår ikke at sprede madglæde i deres restaurant

Foto: Niels S. Andersen- Suppen var kold, saucen var tynd, tarteletterne var kolde, flæskestegen var fuld af fedt, betjeningen eksisterede overhovedet ikke. Tak for en utrolig dårlig oplevelse - sidste gang, vi skal spise med Price.

Så kontant er kritikken fra en tidligere gæst på brødrene Prices restaurant. Og det er ikke lige den slags madoplevelser, man forbinder med de to madglade brødre.

Vi har set dem kreere den ene mundvandsfremprovokerende ret efter den anden i det populære DR-program "Spise med Price". Så da de to brødre proklamerede, at de ville åbne en restaurant, var det til stor glæde for en lang række madører rundt om i det danske land.

Men her halvandet år efter åbningen møder deres nu to restauranter ekstremt hård kritik fra lækkersultne gæster. Ifølge gratisavisen MetroXpress regner klagerne ligefrem ned over de to brødre på deres Facebook-side.

Brødrene Price: Belønner konerne for at blive

Og det er ikke kun maden, den er gal med.

- Overtjeneren var virkelig slem. Gad dårligt sige goddag, da vi kom. Og farvel var der ingen af dem, der gad ulejlige sig med at sige. Det skal lige siges, at restauranten kun var halvt fuld (...), skriver en anden.

Til MetroXpress siger restaurantdirektør Mads Bøttger om miseren:

- Hvis der har været konkrete problemer med mad og service, vil gæsten som udgangspunkt blive kompenseret.

Han får nok travlt de næste par dage.

James Price: Her har du aldrig set ham før

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close