Nyheder19. april 2014

Basim vil hellere undvære favoritstatus

MGP-vinderen tror ikke, det er en fordel af være favorit
Af af
Basim har ikke behov for, at han er udråbt til en topplacering i Eurovision.
Basim har ikke behov for, at han er udråbt til en topplacering i Eurovision.
 Foto: All OverHvis bookmakerne får ret, så vinder Danmark igen i år en topplacering til Eurovison, når det løber af stablen 10. maj i København.

Ifølge Dr.dk forudser bookmakere, at Basim får en tredjeplads ved det internationale "Melodi Grand Prix", og det er en forudsigelse, som hovedpersonen selv helst havde været foruden.

LÆS OGSÅ: Hør Basims vindersang

- Lige nu er jeg røget til tops hos de internationale bookmakere. Jeg ville helst ikke være favorit, for så kan man kun overraske, men det er selvfølgelig fedt, at folk tænker, at jeg har chancen, smiler Basim, da seoghoer.dk møder ham.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/95d7b37aa3004b958f48f0167b4bd365.jpg


Basim strålede, da han vandt det danske "Melodi Grand Prix". (Foto: Thomas Laursen)

Basim har netop været i Amsterdam, hvor han mødte de fleste af de andre finalister, alligevel brugte han ikke tiden på at nærstudere de andre melodier.

- Ærlig talt, så har jeg ikke rigtig hørt og studeret de andre sange. Og der er jo en masse faktorer, der spiller ind, siger det danske "Grand Prix"-håb.

- Det er svært at sige, hvad der kommer til at ske, men hvis jeg skal sige, hvad jeg synes, så vil jeg sige, at vi har nogle gode chancer, siger Basim og begrunder det med, at hans sang skiller sig ud i forhold til de andre deltagere i Eurovision.

- Der er rigtig mange ballader med i år, og der er få up tempo sange, så jeg fornemmelsen af, at vi har en god chance for at få en god placering.

LÆS OGSÅ: Brian Rice: Det er usmageligt

En ting er dog sikkert, Basim glæder sig over, den oplevelse han er garanteret med sin optræden i Eurovision.

- Det er fedt, at man får lov til at synge for så mange mennesker. Det er jo en gave.

Sidste år væltede Emelie alle sine konkurrenter omkuld og vandt Eurovision.

Sponsoreret indhold