Nyheder9. marts 2014

Missede du MGP-festen lørdag aften? Hør Basims vindersang her

Krøltoppen charmerede alle til tops med sin ’Cliche Love Song’
Af af
En glad Basim efter sejren
En glad Basim efter sejren
 Foto: Thomas Laursen
Krøltoppen Basim kunne lørdag aften lade sig hylde og kalde sig vinderen af det danske Melodi Grand Prix 2014. Og tusindvis af danskere sad klistret til skærmen for at se ham og de andre sangere dyste om den fornemme titel.

Havde du ikke mulighed for at se showet lørdag aften, kan du her se Basim optræde med sin sang i Odense Arena.

Sangen 'Cliche Love Song' er skrevet af Basim sammen med Lasse Lindorff, Kim Nowak-Zorde og Daniel Fält. Og tekstforfatterne og komponisterne bag hittet kan glæde sig over at få en klækkelig pose penge i lommen.

Læs også: Bryan Rice til Basim: Det er usmageligt
Læs også: Basim vinder årets Melodi Grand Prix

Læs også: Pengeregn til folkene bag Basim-hitFor som noget helt nyt har KODA i år valgt at folkene bag vindersangen skal belønnes med en pris på 100.000 kroner.

- Det er et total opturs-initiativ. Beløbet er ikke så vigtigt. Det kunne lige så godt have været et blankt stykke papir, hvor der stod "tillykke, vi værdsætter det, I laver", sagde Lasse Lindorff efterfølgende til Ritzau

De ti sange blev bedømt af en fagjura, der i år bestod af Søs Fenger, Mick "Cutfather" Hedin Hansen, Lars "Chief One" Pedersen, Camille Jones og Jørgen de Mylius. Og de var alle enige om, at Basims 'Cliche Love Song' var den bedste og kvitterede med maksimum point.

Samtidig fik krøltoppen 15 ud af 30 point fra seerne, og dermed kunne Basim kalde sig vinder af musikshowet.

10, maj skal Basim så på scenen i det internationale show, som afholdes i B&W Hallerne i København.


Sponsoreret indhold