Nyheder17. august 2016

Barbara Zatler skal være mor igen: Jeg vil ha' et donorbarn

Barbara Zatler, 35, er single, men vil have barn nummer to nu, så de to små kan få mest mulig gavn af hinanden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0.jpg
 (Foto: Peter Grosen og Carsten Breschel)

I denne måned bliver Playboy-modellen Barbara Zatler gravid. Det ved den 35-årige model helt bestemt, for barnet er bestilt og donoren fundet.

https://imgix.seoghoer.dk/1_6.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/33.jpg

Smukke Barbara har prydet herremagasiner over det meste af verden – eksempelvis FHM i Danmark, GQ i Sydafrika, Maxim i Grækenland, SLITZ Magazine i Filippinerne og velrenommerede Playboy i både Slovenien, Holland, Rumænien og USA. (Foto: Peter Grosen og Carsten Breschel)

– Jeg ved lidt om faderen. Han kommer fra Israel, men bor i New York. Jeg har set et billede af ham som barn, smiler Barbara i Københavns Zoologiske Have, hvor datteren Samara tumler med de kælelystne geder. Datteren er 16 måneder gammel, og donorbarnet er til dels valgt af hensyn til hende.

– Jeg vil gerne have et barn nu, så de kan få glæde af hinanden. Der er kun et år mellem min egen søster og mig. Det har vi altid haft god gavn af, forklarer Zatler.

Barbara er single, og det er en anden velovervejet grund til løsningen med en donor.

– Jeg er 35 år. Skulle jeg først møde en kæreste og lære ham ordentligt at kende, før vi springer ud i det, så er det måske pludselig for sent. Og så vil jeg gerne have et barn, jeg selv er et hundrede procent herre over. Jegkan simpelthen ikke overskue en tur gennem statsforvaltningen igen, forklarer den flotte mor og skjuler ikke, at ”skilsmissen” fra Samaras far har været hård.

https://imgix.seoghoer.dk/4_6.jpg

– Jeg vil gerne have et barn mere nu, så mine børn kan få glæde af hinanden, forklarer singlepigen. (Foto: Peter Grosen og Carsten Breschel)

Barn og butik
Da Barbara var i 20’erne, ville hun egentlig slet ikke have børn, og både graviditet og fødslen af lille Samara var et sandt mareridt. Barbara var på hospitalet flere gange og havde konstant kvalme. Selve fødslen var forfærdelig med kraftige veer i tre dage, før datteren kom til verden. Alt det har Barbara næsten glemt nu.

– Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Jeg var også meget i tvivl omkring Samara, men belønningen kom jo. Selv om det også er hårdt, så er det fantastisk at være mor. Jeg tror ikke, man har oplevet kærlighed på den måde før. Selvfølgelig kan man elske et andet menneske, men man elsker sit barn på en helt anden måde, smiler Barbara.

Den velproportionerede mor har prydet et hav af mandeblade over hele verden, men livet som model er nok overstået.

https://imgix.seoghoer.dk/3_9.jpg

– Det var egentlig nemt nok. Jeg fandt en klinik og smed nogle penge. Så fandt jeg en donor og vupti, så får jeg en baby. (Foto: Peter Grosen og Carsten Breschel)

Åbner ny butik
– Jeg får da nogle tilbud, men gejsten er der ikke rigtigt længere, forklarer eks-modellen.

Hun er oprindelig født i Horsens, men bor nu i København, hvor Zatler vil åbne forretningen Zatler’s Ting & Sager med både designermøbler, brugskunst og ting, hun har fundet rundt omkring. Butikken kan også findes på nettet på zatlerstingogsager.dk.

– Jeg har altid haft en forkærlighed for gammelt lort. Det har mere sjæl end nye ting, der er lavet af spånplader. Der kommer aldrig spånplader ind i min lejlighed, smiler den snart gravide pige.

Sponsoreret indhold