Nyheder14. juni 2018

Melder afbud: Barbara Moleko har for travlt til at optræde i Tivoli

Arbejde med nye numre forhindrer Barbara Moleko i at optræde i Tivoli næste fredag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barbara-moleko-14062018.jpg
 Foto: All Over Press
Fredagsrock i Tivoli næste fredag den 22. juni er rendt ind i et kedeligt afbud. Det er sangerinden Barbara Moleko, der med en lille uges varsel må melde fra til det populære musikarrangement i 'Den gamle have'.
Hun skulle have optrådt ved en dobbeltkoncert sammen med Stine Bramsen. Moleko er ikke blevet syg, ligesom Wafande, der i weekenden aflyste en optræden i Vejle med to timers varsel.
Hun har simpelthen for travlt til at stille op i Tivoli som planlagt. Sangerinden er i fuld gang med at arbejde på en række nye numre, og hun er derfor nødt til at blive i pladestudiet for at få den nye musik gjort færdig. Barbara Moleko er ærgerlig over, at hun ikke kan få prersset en gang Fredagsrock ind i sit travle program. - Jeg er ked af at skuffe mine fans i denne omgang, men lover jeg snart er tilbage på de store scener og med masser af fede nye numre i bagagen, siger hun i en pressemeddelelse.
Men de mange gæster i Tivloi bliver ikke snydt for en dobbeltkoncert, når det er det, der er blevet annonceret med. I stedet for Barbara Moleko har soulsangeren Patrick Dorgan sagt ja til at hoppe på scenen i Tivoli.
Han er ultra-aktuel med singlen Coming Home og EP’en 03:17. Han er klar til at indtage scenen med sin nye musik, men han slipper næppe for at spille hits som "On The Way Down" og "Marilyn".
https://imgix.seoghoer.dk/patrick-dorgan-14062018.jpg

Patrick Dorgan erstatter Barbara Moleko i Tivoli. (Foto: All Over Press)

Fra Tivolis side glæder man sig over, at man på trods af afbuddet, alligevel kan præsentere gæsterne for en flot dobbeltkoncert. - Det er altid trist at få et uventet afbud – men når det nu skal være så er erstatningen her rigtig god. Folkene bag Fredagsrock har ligge vandret og det er lykkedes. Samtidig er vi utroligt glade for, at Patrick Dorgan træder til så hurtigt, så publikum alligevel får en unik dobbeltkoncert til Fredagsrock, skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold