Nyheder14. juli 2013

Barbara Moleko: Gravid med ukendt mand

Sangerinden viser maven frem, men hvem er faren?
Barbara Moleko viser stolt sin mave frem på nettet.
Barbara Moleko viser stolt sin mave frem på nettet.
 Foto: All Over

Forud for årets Vig festival denne weekend viser Barbara Moleko sin gravide mave frem på et foto på Instagram.

- Så kan det vist ikke skjules så meget mere! Så det på med sexymama tøj og ud på scenen! Glæder mig til at spille for jer, skriver den brune og nu babyklare babe.

Men selvom soul-sangerinde deler sin søde hemmelighed med resten af verden gennem det sociale medie, er det stadig kun et fåtal, der ved hvem faren er.

For den dansk-sydafrikanske skønhed med den sprøde stemme råber ikke ligefrem højt om sine herrebekendtskaber, og ingen i den ganske danske presse har endnu luret navnet på Barbaras udkårne.

Barbara Moleko: Klipper håret af

I oktober sidste år afslørede hun over for sitet Poplick, at én af de fire mænd i videoen til "Dum for dig" var hendes kæreste.

- Det var ret mærkeligt at alle drengene skulle sidde og snakke sammen, da en af dem jo er min kæreste, så det føltes lidt forkert, fordi jeg jo havde lavet forskellige scener med dem, sagde hun.

Og en måneds tid senere forklarede hun til UgeAvisen Odense at hun har en fast kæreste - dog stadig uden at nævne et navn.

- Jeg tror fuldt ud på, at kærligheden findes, men man skal lære en masse, før man finder den, og jeg er stadig i læringsprocessen. Men jeg er sikker på, at jeg har fat i den rigtige ende med min kæreste, som jeg har været sammen med i otte-ni måneder, fortalte sangerinden dengang.

Hvis de stadig deler dobbeltseng, og han er far til barnet i den 26-årige sangerindes mave, har de været sammen i knap halvandet år.

Se hvilken anden chokobabe, der også er gravid

Sponsoreret indhold