Bamses enke i jalousidrama: Truet med pistol

Flemming ”Bamse” Jørgensen med sin 68-årige hustru Kæte Præst Jørgensen, som blev truet på livet med en revolver af en tidligere kæreste for et par år siden.

Flemming ”Bamse” Jørgensen med sin 68-årige hustru Kæte Præst Jørgensen, som blev truet på livet med en revolver af en tidligere kæreste for et par år siden.

(Foto: Lars Aarø, Fokus)

Kæte Mona Præst Jørgensen – 68-årig enke efter den populære sanger Flemming ”Bamse” Jørgensen, som døde for syv år siden – blev for to år siden truet på livet af sin daværende kæreste, ”E”.

Kæte ville afslutte sit turbulente forhold til den dengang 67-årige "E", fordi hun ønskede at bruge mere tid med sine børn.

Men det kunne "E" ikke acceptere. Når han ikke kunne få hende, skulle ingen have hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kæte Præst Jørgensens lejlighed

Det var i denne ejendom i det centrale Aarhus, hændelsen fandt sted. (Foto: Google Maps)

Palmesøndagsaften den 20. marts 2016 kørte "E" ifølge et retsbogsudskrift, som SE og HØR er i besiddelse af, hen til Kæte Præst Jørgensens adresse, en 3.-salslejlighed i Aarhus.

Med sig havde han en pistol.

Artiklen fortsætter under billedet ...

pistol

En pistol magen til denne blev sammen med seks patroner og en gasspray konfiskeret. (Foto: Anders Sundling)

Klokken havde lige passeret 21.40, da "E" ankom til Kætes lejlighed. Her udviklede situationen sig til et sandt jalousidrama, der blandt andet kredsede om, at Flemming "Bamse" Jørgensen stadig spillede en rolle i Kætes liv.

- Du skal dø, Kæte, jeg skyder dig, lød en af "E"'s mange trusler, forklarede Kæte i retten.

Kæte blev truet på livet og holdt som gidsel i sin egen lejlighed. Først klokken halv to om natten - efter en lang række dramatiske hændelser - forlod "E" Kætes lejlighed igen.

Du kan læse hele den dramatiske historie om Kæte Præst Jørgensen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close