Nyheder17. juni 2010

Axl Rose: Hemmeligt møde med dansk party-pige

Guns N’ Roses-forsangeren benyttede turen til Danmark til at genoptage et gammelt bekendtskab med en hot kendt brunette – se billederne
Under sit besøg i Danmark genså Axl Rose en gammel dansk flamme
Under sit besøg i Danmark genså Axl Rose en gammel dansk flamme
 Foto: All Over

Den 48-årige rockstjerne Axl Rose, forsanger i det ret så hedengangne Guns N' Roses, var i denne uge et smut i Danmark for at give koncert i Aalborg.

Han havde base på Hotel D'Angleterre i København, og inden han skulle flyve til Aalborg, nåede han lige akkurat at skaffe sig en hot date med den 26-årige The Voice-vært Ditte Hapel.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/juni/axldanskdatetek1-jpg.jpg


Det er ikke Ditte Harpels første møde med verdensstjernen (Foto: All Over)

Læs også: Sanne Salomonsen: Truer med tæsk

- Vi har kendt hinanden, siden Axl spillede på Roskilde for fire år siden. Så nu da han kom til Danmark igen, lå det ligesom i luften, at vi skulle ses igen, fortæller en udmattet Ditte Hapel efter en lang nat i Aalborg, til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/juni/axldanskdatetek2-jpg.jpg


Ditte og Axl forlader hotel D'Angleterre i København (Foto: Dan Mariegaard)

De to mødtes først på D'Angleterre, hvorefter de i rocksangerens luksuriøse kassevogn satte kursen mod privatflyet i Kastrup Lufthavn. Med på turen var også Axls mange assistenter samt Ditte Hapels egen søster Camilla.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/juni/axldanskdatetek3-jpg.jpg


Ditte og søsteren Camilla i privatflyet (Foto: Privat)

- Han er sjov og sød. Han er helt unik, der er ingen, der er som ham. Og han kan stadig finde ud af at fyre den af, griner Ditte, der måtte tage direkte på arbejde på The Voice efter mødet med Axl.

Læs også: Axl Rose: Amok på paparazzifotograf

Selv tror Ditte, at de to skal mødes igen, når Axl spiller op i London til august. Men ifølge Ditte er der intet kæresteri under opsejling.

- Han er blevet for gammel til mig, så der er ingen flirt i det. Jeg tror, han har mange kvindelige bekendtskaber på det venskabelige plan, siger Ditte om Axl.

Sponsoreret indhold