Aviser tog fejl af Simon Juls runde dag

Det var lige lidt endnu, før Simon Jul fylder 40.

Det var lige lidt endnu, før Simon Jul fylder 40.

Foto: All Over Press)

Ups!

Der har nok været lidt røde ører på navneredaktionerne på Politiken og Morgenavisen Jyllands-Posten efter weekenden.

Søndag skrev begge aviser en hyldest til komikeren Simon Jul i anledning af hans 40 års fødselsdag.

Der var blot det lille 'men', at Simon Jul først runder det semiskarpe hjørne den 1. juli og ikke i søndags, men så kom de i hvert fald ikke for sent med omtalen.

Simon Jul tog det med et smil på sin Instagram-profil.

Som Simon Jul skriver, står hans fødselsdato forkert på det digitale brugerdrevne leksikon, Wikipedia.

De to aviser går begge til bekendelse.

- Radiovært og komiker Simon Jul Jørgensen fortæller, at det var superhyggeligt at snakke med venner fra nær og fjern hele søndag, da han i flere af landets aviser – bl.a. i Jyllands-Posten – blev omtalt i forbindelse med sin 40 års-fødselsdag den selvsamme dag. Problemet er imidlertid, at Simon Jul Jørgensen først har fødselsdag den 1. juli, fortæller han dagen derpå. Misforståelsen er sket i forbindelse med oplysninger om Simon Jul Jørgensen, der florerer på de digitale medier. Hovedpersonen tager situationen med et smil. Han skriver til Jyllands-Posten: Go’ dag – og endnu engang tak, det var sjovt!. Jyllands-Posten beklager fejlen, lyder det fra hovedkvarteret i Viby.
 
 
Politiken er mere kortfattet i sin rettelse:
Simon Jul bliver 40, meddelte vi i det femspaltede portræt af komikeren og musikeren ’Fra banjo til bondeknold’ på navnesiderne søndag 12.3., og det er rigtigt nok. Der er bare den detalje, at den runde dag først er 1. juli ... Undskyld, skriver avisen.
 
Simon Jul huserer på alle hverdage hos Radio24syv, hvor han sammen med sin mangeårige professionelle makker, Jan Elhøj, bestyrer programmet 'Bæltestedet'.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close