Nyheder9. maj 2014

Av av: Nicklas Bendtner har million-underskud

Boldbissens smykkefirma i kæmpe minus
Af af
Nicklas Bendtners smykkefirma har leveret et solidt underskud
Nicklas Bendtners smykkefirma har leveret et solidt underskud
 Foto: Mikael Rieck
Nicklas Bendtner har den sidste tid nok været mest kendt for sine utallige skandaler i privatlivet frem for succes på fodboldbanen. Angrebs-bissen har blandt andet været involveret i spritkørsel i kørselsretningen og en pudsig 'afstraffelse' af en københavnsk taxa med sit bælte.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/25e6b988cd8b45e68f68da6decd5d8cf.jpgNicklas Bendtner i landsholdstrøjen (Foto: Mikael Rieck)


Og heller ikke i sit smykkefirma Noble By Bendtner er der succes at spore for tiden. Faktisk har der været et så stort underskud, at angrebsspilleren selv har været nødt til at hive mønter op af lommen for at dække underskuddet, skriver mx.dk.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Noble By Bendtner viser et underskud på imponerende 2,3 millioner kroner i 2013. Og underskuddet har betydet, at Nicklas Bendtner selv har måttet lukke hullet med fire millioner kroner, da også 2012 gav et solidt underskud på 2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Jeg er da oprigtig ked af, hvis...

- En del af planen at, at vores ejer Nicklas skyder kapital ind i firmaet, når der er behov for det, siger selskabets nye direktør Claus Vestergaard-Laustsen til mx.dk og tilføjer:

- Det er altid ærgerligt med underskud. Det blev en anelse ringere end sidste år, men det følger den plan, vi har lagt fra starten, siger Claus Vestergaard-Laustsen.

Sponsoreret indhold