Nyheder29. september 2014

Australsk medie: Nu overtager Mary tronen

Ifølge australierne bliver Kronprinsessen dronning om et par uger
Af af
Ifølge et australsk ugeblad får vi snart ny dronning i Danmark.
Ifølge et australsk ugeblad får vi snart ny dronning i Danmark.
 Foto: Thomas Laursen



- Det er officielt! skriver det populære australske ugeblad Woman's Day på deres hjemmeside, hvor man i dag kan læse historien om, at Danmarks og Australiens fælles royale stolthed kronprinsesse Mary meget snart bliver kronet som dronning af Danmark.

LÆS OGSÅ: Hotte Mary i bikini

- Det kan ske når som helst, skriver det kulørte magasin og forklarer, at den 74-årige dronning Margrethe på grund af dårligt helbred er ved at forberede sig på at give stafetten videre til sin smukke svigerdatter.

LÆS OGSÅ: Derfor elsker Frederik og Mary hunde

Ifølge australierne er kongehuset i gang med at planlægge en lyn-overlevering af tronen til Mary og Frederik, og den store offentliggørelse fra slottet er på trapperne inden for et par uger.

Det kulørte ugeblad kobler deres historie sammen med den ældre engelske kvinde, der for nyligt hævdede, at hun var ukendt datter af Frederik den 7. og dermed arving til den danske trone.

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys lykkelige familie

Det fremgår ikke af artiklen, hvor Woman's Day har den spektakulære nyhed fra, og på grund af travlhed i kongehusets presseafdeling har det endnu ikke været muligt at få be- eller afkræftet historien derfra.

Sponsoreret indhold