Lykkelig familie: Her er ALLE de nye billeder af Frede, Mary og ungerne

I dag er det ti år siden, at kronprins Frederik sagde ja til sin Mary

I dag er det ti år siden, at kronprins Frederik sagde ja til sin Mary

Foto: Franne Voigt, PolfotoLykkelige og med smil op til begge ører.

Det er tydeligt for enhver, at Kronprinsparret har fået skabt en smuk og harmonisk familie, når man kigger på disse billeder. De fire billeder er netop blevet udsendt i anledning af, at det i dag er 10 år siden, at Frederik og Mary sagde ja til hinanden ved et storslået bryllup.

LÆS OGSÅ: Ingen kongestol til Frede og Mary under Eurovision

De nye billeder er alle taget af den anerkendte modefotograf Franne Voigt og viser en royal familie beseglet med kærlighed.

Det royale eventyr mellem Frederik og Mary begyndte tilbage i 2000. Nærmere bestemt på baren Slipp Inn i Sydney 16. september. Her rendte kronprinsen, som var i den australske by i forbindelse med OL, ind i den mørkhårede Mary Donaldson ved et rent tilfælde - og det var kærlighed ved første blik mellem de to, har kronprinsen siden fortalt.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Royal skitur

Og kærligheden er på ingen måder blevet mindre med årene - tværtimod.Frederik og Mary sidder tæt i sofaen - omgivet af de fire kongelig krudtugler: Christian, Vincent, Josephine og Isabella. (Foto: Franne Voigt, Polfoto)Frederik kan ikke få øjnene fra sin Mary, da de følges op ad trappen til deres private palæ på Amalienborg. (Foto: Franne Voigt, Polfoto)På alle tre parbilleder, der er udsendt i anledning af det lykkelige jubilæum, kan Mary og Frederik ikke holde hænderne eller ansigtet for sig selv. Her lægger Kronprinsessen således hovedet på skulderen af sin elskede Frederik. (Foto: Franne Voigt, Polfoto)

LÆS OGSÅ: Ekspert til Frede og Mary: Dyrk tantra-sex
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close