Nyheder 21. november 2014

Astrid røg ud fredag aften: - Havde aldrig troet, vi ville nå så langt

For Astrid og Thomas sluttede ’Vild med dans’-festen fredag aften
Af af
Semifinalen blev endestation for 'Vild med dans'-parret
Semifinalen blev endestation for 'Vild med dans'-parret
Foto: Claus PoulsenMåske sad nerverne lidt ekstra uden på tøjet fredag aften. I hvert fald var det tydeligt for enhver, at alle tre 'Vild med dans'-par gav alt, hvad de havde, for at gå videre til finalen, der danses om blot en uge.

Tårerne og sentimentaliteten kunne hverken Silas & Sara Maria, Claudia & Johannes eller Astrid & Thomas skjule, efter de tre par havde givet alt, hvad de havde i semifinalen.

LÆS OGSÅ: Vild med dans: Sådan har du aldrig set Claus Elming

Men der er som bekendt kun plads til to 'Vild med dans'-par i finalen, der afholdes i Horsens, så derfor måtte ét par skuffet forlade dansegulvet fredag aften.

Og det blev Astrid og Thomas, der måtte forlade Vild med dans-festen fredag aften.

- Det er mega-ærgerligt. Vi havde glædet os til at lave den vildeste freestyle i Horsens, lød det skuffet fra Thomas efter afgørelsen.

- Men samtidigt synes jeg også, det er mega flot klaret af Astrid. Hun er uden tvivl den, der har udviklet sig mest, sagde Thomas og tilføjede:

- Jeg er meget benovet over hende.

Selvom Astrid også gerne ville have nået finalen, er hun alligevel tilfreds over dét, hun har opnået:

- Jeg er meget stolt og meget taknemmelig. Jeg havde aldrig troet, vi ville nå så langt, sagde Astrid, som ikke er i tvivl om, at hun har fået en masse positive erfaringer ud af sin 'Vild med dans'-tid:

- Jeg kan bruge det her rigtig meget. Jeg har fået en fornemmelse af, hvad det betyder at bruge sin krop. Og dét vil jeg blive ved med, og jeg vil også fortsætte med at danse. Om det bliver med Thomas eller hvad, må vi finde ud af, sagde Astrid.

Begge var enige om, at det ikke kun er dansen, de har nydt sammen: Der er tilmed kommet et nært venskab ud af de mange timer i træningslokalet.

- Fra første gang vi så hiananden, var det som om, at noget klikkede. Vi har grint rigtig meget, lød det fra Thomas, inden Astrid tilføjede:

- Vi skal helt sikkert blive ved med at ses. V har allerede planlagt noget julehygge.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Silas flasher sixpack

Første par på gulvet i semifinalen var Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen. Parrets slowfox fik masser af ros af de fire dommere, som tilmed belønnede parret med lutter otte-taller; i alt 32 point. Efter sin dans afslørede politikeren, at hun har tabt imponerede ti kilo, mens hun har deltaget i TV 2s populære danseprogram.

Andet par på gulvet - ligeledes i en slowfox - var Sara Maria og Silas Holst, og igen var dommerne imponerede.

- Lad være med at tude, Sara Maria, for ellers begynder jeg også, lød det fra en bevæget og imponeret Jens Werner. I alt blev parret belønnet med 28 point for deres dans.

Sidste par, Johannes Nymark og Claudia Rex, kunne slet ikke få armene ned efter deres slowfox, som de dansede til 'Glemmer dig aldrig'-sangen. De blev nemlig belønnet med toppoint fra alle dommerne; i alt 40 point.

'Vild med dans'-finalen afholdes fredag den 28. november i Horsens.

Sponsoreret indhold