Nyheder 24. november 2014

Silas viser sixpack

Se billedet: Danseren Silas Holst er helt klar til ”Vild med dans” i aften efter at have fået en spraytan
Af af
Der er semifinale i "Vild med dans" i aften, og det gælder om at være helt klar - både træningsmæssigt, men så sandelig også når det gælder udseendet.

Kvinderne bliver stylet med flot hår, lækker makeup og flotte kjoler, men mændene kan også gøre deres til at se så godt ud som muligt.
Silas Holst har i hvert fald forberedt sig lidt ekstra til aftenens vigtige semifinale, hvor han sammen med Sara Maria Franch-Lærkedahl skal prøve at nå frem til det forjættede land, der hedder finalen i Horsens i næste uge.

Parret er oppe imod Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen og Silas' mad Johannes Nymark og Claudia Rex, og der bliver hård kamp om dommernes og seernes gunst i aften..

Den 31-årige Silas Holst har været en tur forbi en salon for at få lidt ekstra farve på kroppen, når solen nu ikke længere viser sig fra sin gode side og har meget svært ved at vinde kampen mod de skyer, der har ligget tungt over Danmark det sidste lange stykke tid. En gang spraytan har hjulpet på kuløren, og det giver anledning til at vise den hotte veltrænede sixpack frem. Om det hjælper i aften, når han skal på dansegulvet, kan I se senere.

Se billedet her

Sponsoreret indhold