"Arvingerne"s Marie Bach Hansen: Her er min nye kæreste

Marie Bach Hansen fra DR1-serien ”Arvingerne” havde sin nye kæreste Stefan Pasborg under armen til gallapremieren på \

Marie Bach Hansen fra DR1-serien ”Arvingerne” havde sin nye kæreste Stefan Pasborg under armen til gallapremieren på "Kongens valg" i Gran Teatret i København.

(Foto: Thomas Laursen)

Det var en strålende Marie Bach Hansen, kendt for rollen som Signe i DR-serien ”Arvingerne”, som viste sin nye kæreste frem på den røde løber til gallapremieren på filmen ”Kongens valg” i Grand Teatret i København.

– Det er ret nyt, sagde den 31-årige skuespillerinde om forholdet til den 42-årige trommeslager Stefan Pasborg til SE og HØR.

Den talentfulde skuespillerinde havde ikke lyst til at røbe, hvordan parret havde mødt hinanden, men fortæller, at de ikke bor sammen. 

Men selv om informationerne var få, ville hun dog gerne fortælle én ting:

– Jeg kan rigtig godt lide Stefans musik, sagde Marie Bach Hansen forelsket, inden hun og kæresten smuttede ind for at se Marias ”Arvingerne”-kollega Jesper Christensen i hovedrollen som norske kong Haakon 7.

Stefan Pasborg har tidligere været gift med skuespilleren Helle Fagralid, og sammen har de sønnen Louis. De gik fra hinanden i 2012. Efterfølgende fandt Helle Fagralid sammen med instruktøren Ole Bornedal.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close