"Arvingerne"-stjerne gift

Carsten Bjørnlund er blevet gift med kæresten Christie Fals i løbet af sommeren.

Carsten Bjørnlund er blevet gift med kæresten Christie Fals i løbet af sommeren.

Foto: All Over Press

 

"Arvingerne"-stjernen Carsten Bjørnlund er blevet gift med sin kæreste, designeren Christie Fals.

Den 45-årige skuespiller, der også har medvirket i seersuccesen "Rita" på TV 2, har været sammen med Christie i en årrække, og for små to år siden blev de forældre til datteren, Ziggy, der er parrets første fælles barn.

Brylluppet fandt sted på det lokale rådhus, skriver ugebladet HER & NU.

Nogle af parrets i alt fire sammenbragte børn var med på rådhuset, men der var ikke lagt op til stor ståhej efterfølgende.

- Vi var ude at spise med vores forældre, og det var hyggeligt, siger Carsten Bjørnlund til HER & NU.

Først i eftersommeren holder parret et brag af en bryllupsfest.

- Festen bliver først holdt til september. Vi holder en stor ceremoni, hvor vi bliver viet foran alle, siger Carsten Bjørnlund til HER & NU om den kommende festivitas, hvor venner og familie får lov at fejre brudeparret.

Carsten Bjørnlund har tidligere været gift med skuespillerkollegaen Signe Skov med hvem han har sønnerne Bertram og Vilfred.

Christie Fals har datteren Rosa fra et tidligere forhold.

Carsten Bjørnlund var tidligere på året tilbage på TV-skærmen i DRs søndagssatsning "Liberty", og før sin medvirken i "Arvingerne" havde han også en rolle i Danmarks Radios krimiserie "Forbrydelsen".

I marts i år fortalte han til SE og HØR, at ambitionerne på skuespillerfornten nu peger mod udlandet.

-  Jeg har fået et nyt agentur, og sammen med dem er jeg i gang med at få åbnet nogle døre udad mod omverdenen.
 
 
Agenturet har base i Sverige, men det er ikke kun hos vores svenske naboer, at ”Liberty”-stjernen håber på at få hul igennem.
 
– Også England – og sågar Frankrig – arbejder vi med for tiden, og USA, selvfølgelig, lød det ved den lejlighed fra Carsten Bjørnlund.
 
Og mulighederne er der for den danske skuespiller.
 
– Hver dag er der nye ting, men indtil videre har jeg ikke lukket noget større. Jeg skal til Tyskland og optage et par dage til en tysk TV-ting, sagde Bjørnlund, der blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2002 og debuterede i teaterversionen af Thomas Vinterbergs filmklassiker "Festen".
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close