Nyheder22. december 2014

Carsten Bjørnlund: Vild med slatne patter

Læs, hvorfor Arvingerne-stjernen foretrækker naturlige bryster
Af af
41-årige Carsten Bjørnlund vil hellere have et par naturlige bryster end et par af silikone
41-årige Carsten Bjørnlund vil hellere have et par naturlige bryster end et par af silikone
 Foto: Kaspar WenstrupVi kender bl.a. skuespilleren Carsten Bjørnlund fra "Arvingerne", hvor han spiller rollen som Frederik, der ikke ligefrem har sit fokus på sex og bryster, men mest af alt på penge og arven fra Veronica.

LÆS OGSÅ: Se stjernerne fra "Arvingerne" svede igennem (link fjernet)

Men i øjeblikket er Carsten Bjørnlund også aktuel i Helle Joof's nye komedie "All Inclusive", som netop sætter fokus på kvinders ungdomsfiksering.

Derfor har Femina fået en snak med den populære skuespiller om bl.a. hans syn på kvinder og deres higen efter ungdommen. Men for Carsten Bjørnlund er alderen ikke vigtig.

LÆS OGSÅ: Carsten Bjørnlund: Tog sexscenerne om flere gange
- Jeg synes, skellet ligger et andet sted end ung/gammel. Det ligger mere i aktiv/inaktiv. Hvis man lader stå til, mister man attraktionsværdien. Det gælder mænd såvel som kvinder, unge såvel som gamle, siger Carsten Bjørnlund til Femina.

LÆS OGSÅ: "Arvingerne" i Mads & Monopolet
I samme interview afslører han også, hvordan han har det med naturlige bryster i forhold til silikonebabser.

- Det dér ideal med den ungdommelige krop, den glatte hud, den spændstige balde - altså, man kan da få lige så meget sjov ud af en slatten pat! Det er ikke dét, det handler om, siger skuespilleren, og sætter trumf på:

LÆS OGSÅ: Carsten Bjørnlund: Jeg så ikke min mor i årevis
- Jeg har da enkelte venner, som synes, at sådan en plastik-pat er lækker, men prøv at høre: Langt de fleste af mine venner foretrækker en naturlig kvinde, som er sin alder. Bare hun er sig selv. Og det kan jeg godt stå inde for. At det er sådan, de fleste af os har det, siger han til damebladet.Sponsoreret indhold