Nyheder 9. februar 2014

Arvingerne-Emil har succes med egen familie

På skærmen er der alt andet end end lykke og idyl for skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard, der spiller Emil i DR-dramaserien Arvingerne.
Mikkel Boe Følsgaard har mere styr på familien i virkeligheden end i succes-serien Arvingerne.
Mikkel Boe Følsgaard har mere styr på familien i virkeligheden end i succes-serien Arvingerne.
Foto: Allover

Her slås han med sin familie om millioner og lærer flere og flere dystre hemmeligheder om sine søskende.Men privat oplever skuespilleren noget af det største nogensinde. Mens "Arvingerne" har kørt over skærmen her hjemme, har han nemlig holdt fri af en ganske særlig årsag.

- Jeg har været på barsel i de sidste fire måneder, og det har været fantastisk, det er virkelig skønt. Man skifter bleer og vugger og holder og dikke-dikker og går ture rundt om søerne, og det er fantastisk, siger Mikkel Boe Følsgaard, der i efteråret blev far til drengen Theodor.HOV! OPDAGEDE DU OGSÅ DEN PINLIGE FEJL I 'ARVINGERNE'- Jeg sluttede optagelserne med "Arvingerne" i september, og så blev han født lige bagefter, og så har jeg gået hjemme lige siden. Det passede ret godt, fortæller han.

Skuespilleren kan mærke, at det har ændret ham at blive far.- Det ændrer jo ens perspektiv en lille smule. Det gør nok, at man ikke kigger så meget indad, men at man kigger lidt mere udad. Og man lærer noget om behovsudsættelse, jeg kan jo ikke bare rende ud, når det passer mig, det er lige pludselig ham, der kræver, og det er også der, man har lyst til at være, siger skuespilleren, der har holdt barsel sammen med kæresten Freja.RISKÆR OM 'ARVINGERNE': ALT ER GRIMT… FOR FANDEN HVOR JEG KEDER MIG- Det er dejligt, jeg kunne godt blive ved med det, siger Mikkel Boe Følsgaard, der dog både har en film og sæson to af "Arvingerne" på skemaet i foråret.Newspaq

Sponsoreret indhold