Nyheder3. november 2017

"Bagedyst"-bommert: Antons is smidt ud under rengøring

I denne uges afsnit af "Den store bagedyst" skulle der ellers have været en is på Antons desserttallerken, men ved et uheld blev den smidt ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171011_wen_-_anton_17.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I denne uges afsnit af DR-hittet "Den store bagedyst" stod der desserter på menuen.

Først skulle amatørbagerne anrette deres desserter i glas, dernæst skulle de kreere gammeldags isvafler, og til mesterværket skulle deltagerne lave en overdådig desserttallerken med flere elementer.

Men hvad vi ikke så på TV var, at bageteltets yngste deltager, Anton Dahl Grue, blev udsat for uintentionel sabotage. Det skriver DR selv på deres hjemmeside.

Antons dessert med matcha-te, limecurd og granatæble-sorbet skulle have været serveret med en is, men amatørbagerens anretning blev ikke som planlagt.

- Ved en fejl blev Antons is - som skulle have været serveret sammen med desserten - desværre smidt ud under DRs rengøring af køkkenerne, skriver DR på deres hjemmeside.

DR forsikrer dog, at fejlen ikke er gået udover dommernes bedømmelse af Antons dessert.

- Dommerne havde undervejs i bagningen smagt Antons is, og havde derfor alle elementer af hans dessert med i deres bedømmelse. Men smagningen af isen blev desværre ikke en del af det, der kunne vises i programmet, oplyser DR yderligere.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20171011_wen_-_anton_10.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Da han blev konfirmeret, ønskede Anton Dahl Grue sig en semi-professionel ismaskine. Foto: Kaspar Wenstrup.

Mange danskere sidder klinet til sofaen for at følge ”Den store bagedyst” hver onsdag, og det kan programmets yngste deltager Anton Dahl Grue mærke, når han sætter snoren i hundehvalpen Melnir og går en tur på stierne i Gentofte.

– Det er lidt skørt. Da jeg købte ind, blev jeg genkendt, og da jeg var på arbejde, vinkede folk og sagde hej til mig, fortæller den 21-årige fyr, der stadig har base hjemme hos forældrene, lillesøster og det nyeste medlem, som sørger for at aktivere Anton under et interview med SE og HØR.

– Vi har haft ham i en uge. Vi har haft en cockerspaniel før. Det er primært mine forældre og min søster, der går ture med ham. Jeg gik ud af gymnasiet for et år siden, og så var jeg et halvt år på højskole. Og det næste halve år fyldte bagedysten ret meget, så det har været fedt at have masser af tid til at øve sig og bare være i køkkenet, griner Anton.

Det var netop under opholdet på højskolen, at han meldte sig til det populære DR1-program.

– Jeg har aldrig prøvet at komme med før. Det var en ven, der skrev til mig, om jeg ikke skulle være med. Jeg tænkte: ”Hvorfor ikke give det en chance?”. Jeg blev udvalgt til castingen, og så mødte jeg op med en lagkage med glace og chokoladepynt. Jeg ville sætte barren højt til at starte med.

Følg Anton og resten af deltagerne i "Den store bagedyst" hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Se Anton fortælle om sin "maskinpark" i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold