Nyheder4. oktober 2017

”Den store bagedyst”-deltager: Vild med Emma Gad

"Den store bagedyst"-Lisette har fuldstændig styr på etiketten, når hun bliver inviteret til fest. Og vennerne ved, at de altid kan spørge hende til råds.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den-store-bagedyst-lisette.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Hvis du er ven med Lisette Toth Larsen, behøver du ikke at rive ”Takt og Tone” af Emma Gad ud af reolen derhjemme.

Amatørbageren, der netop nu kan opleves i ”Den store bagedyst”, bryster sig nemlig af at være et omvandrende leksikon, når det gælder gode manerer.

– Jeg dyrker rigtig meget Emma Gad. Jeg læser det, og mine venner ringer altid og spørger om råd, når de skal til et arrangement. Jeg ved altid, når jeg har trådt forkert. Da jeg blev mor, røg Emma Gad dog lidt på hylden, forklarer Lisette, da SE og HØR møder hende på Østerbro.

– Interessen kom, fordi jeg var blevet sat i en kasse: ”Du kommer fra Albertslund”. Så tænkte jeg, at jeg kan vel også være ordentlig. Jeg begyndte at læse op på Emma Gad og syntes, det var sjovt, uddyber hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/den-store-bagedyst-lisette0.jpg
 Foto: Thomas laursen
Lisette havde ingen erfaring med bagværk før sin deltagelse i ”Den store bagedyst”. – Jeg laver alt fra bunden nu, men jeg kommer fra en familie, hvor vi altid købte kagerne. (Foto: Thomas Laursen)

Lisettes interesse for god opførsel viser sig, når hun og manden bliver inviteret til fest med dresscode. Så ved hun nemlig, hvor lang kjolen må være, eller hvordan bestikket skal placeres.

– Jeg går altid all in, men jeg er ikke perfektionistisk. En fremmed vil nok tro, at jeg er det, fordi jeg fremtoner det. Det er jeg bevidst om, for det er min maske. Men mine nære venner og min familie ved godt, at det sidste, jeg er, er perfektionistisk, lyder det fra den 35-årige mor til to.

Når Lisette ikke bager kager i bedste sendetid på DR1, plejer hun familien og passer sit job som laborant på Novo Nordisk.

Læs hele interviewet med Lisette fra "Den store bagedyst" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold