Nyheder17. juni 2014

Anthony og Jasmin i Hollywood: Vi var meget nervøse

X Factor-vinderne har netop indspillet deres musik i USA
Anthony og Jasmin er allerede klar med deres første EP efter X Factor-sejren
Anthony og Jasmin er allerede klar med deres første EP efter X Factor-sejren
 Foto: Dan MariegaardI marts måned kunne duoen Anthony Jasmin lade sig kåre som vindere af årets danske X Factor, og allerede nu er de to unge sangere klar med den EP, der var en del af præmien.

EP'en består af fem numre, og heraf er fire af dem indspillet i USA med produceren John Shanks.

- Det har været stort og sjovt og en kæmpe oplevelse. Der er sket så utroligt meget på kort tid, at man nogle gange lige skal koncentrere sig for at huske det hele, siger Anthony og smiler.

LÆS OGSÅ: Anthony Jasmin vandt X Factor

Han og Jasmin har brugt fem dage i Los Angeles på at indspille musikken til EP'en "Stick Together".

- I starten var vi meget nervøse. Vi var jo bare nogle små sangere, der kommer ind i et studie i Hollywood, hvor blandt andet Lionel Richie og Michael Jackson har indspillet, fortæller Jasmin.

Produceren John Shanks fik dem dog hurtigt til at føle sig hjemme.

- Det var rigtig fedt at arbejde sammen med ham, han var rigtig sød og god til at få os til at slappe af. Der var en meget afslappet atmosfære, fortæller de.

LÆS OGSÅ: Afsløring: X Factor-Jasmins far er eftersøgt for mord

Opgaven for duoen har ikke bare været at gå i studiet, men også at finde ud af, hvordan deres musik skulle lyde efter X Factor.

- Vi ville gerne have noget mere kant på, så det ikke bare blev sådan noget glad musik. Vi ville gerne vise en anden side af os, så folk kan se, at vi kan mange forskellige ting og kan bevæge os i forskellige genrer, fortæller duoen, der både har en ballade og flere uptempo-sange med på EP'en.

- Vi har fundet en rød tråd i vores musik, og vi synes, at vi kan mærke vores lyd og hvilken vej, vi gerne vil. Vi har mest været inde over stilen og udtrykket, men vi har ikke selv været med til at skrive sangene. Det kunne vi godt tænke i fremtiden, fortæller Anthony.

LÆS OGSÅ: Kendte støtter X Factor-Jasmin

Deres mentor i X Factor, Thomas Blachman, har også været med til at lave deres EP. Han har nemlig produceret et af numrene.

- Det har været rigtig rart, at han har været der hele vejen igennem, og at han ikke bare slap os efter X Factor, fortæller Anthony.

EP'en "Stick Together" udkom mandag.

LÆS OGSÅ: Jasmin: Anthony er ikke mand nok

Sponsoreret indhold