Kendte støtter X Factor-Jasmin

Jasmin støttes af andre kendte efter hun står frem omkring hvem hendes far er.

Jasmin støttes af andre kendte efter hun står frem omkring hvem hendes far er.

Foto: Dan Mariegaard

Torsdag bringer Se og Her et eksklusivt interview med den ene del af vinder-bandet Anthony Jasmin. Det er Jasmin selv, der i interviewet afslører en hidtil velbevaret hemmelighed.

Nemlig at den drabs-eftersøgte "Jaguaren" nåede at få et barn i Danmark inden han slog taxachauffør Torben Vagn Knudsen ihjel og parterede ham i 2005.

LÆS OGSÅ: Se de kendtes sjove X Factor tweets

Det barn er netop årets X Factor vinder Jasmin, som med fuld accept har afsløret dette til Se og Hør.


Jasmin og Anthony efter sejren i X Factor fredag aften (Foto: Dan Mariegaard)

Og når man deler sådan noget som kendt person, så støtter andre kendte gerne op omkring det. Netop det oplever Jasmin lige nu, hvor blandt andre Jimmy Bøjgaard onsdag morgen tweetede sin sympati for den unge stjerne og skrev noget, der kunne minde om et opråb til landets journalister, om at give den unge stjerne lidt plads og rum.Et tweet som også Morten Reesen blandt mange flere har re-tweetet.

LÆS OGSÅ: Jasmin fortsætter i skolen

- Det er korrekt, at manden, der er kendt som Jaguar, er Jasmins far. Vi beder pressen respektere, at familien ikke ønsker at udtale sig yderligere i sagen, sage DR's underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged onsdag til eb.dk.

LÆS OGSÅ: Anthony Jasmin vandt X FactorI morgen kan du læse alt om Jasmins hemmelighed i det nye blad (Foto: SE og HØR)


Køb det nye SE og HØR, der udkommer torsdag, og læs hele interviewet med Jasmin samt alt om forbrydelsen og Jasmins sejr i X Factor.

Få SE og HØR på iPad her

Bliv fast abonnent på SE og HØR her


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close