Anthony har fået hue på

Anthony har nu skiftet kasketten ud med en studenterhue.

Anthony har nu skiftet kasketten ud med en studenterhue.

Foto: Dan Mariegaard

 

Anthony Lopz kan andet end at synge. Den 20-årige sanger blev nemlig HHX-student i dag, og han sluttede af med karakteren syv. Det skriver han selv på sin Instagram.

Anthony, der sammen med Jasmin vandt "X Factor" 2014, kan dermed føje endnu en succes til sit CV.

LÆS OGSÅ: AnthonyJasmin i USA: Vi var meget nervøse

Sangeren har gået på elitesportslinjen på handelsskolen CPH West. Og efter en veloverstået studentereksamen er Anthony klar til at hellige sig musikken i samarbejde med Jasmin. Duoen udgav i sidste uge deres første EP "Stick Together", som de har været i LA og indspille sammen med produceren John Shanks.

Udgivelsen af pladen kommer knap tre måneder efter de vandt "X Factor", og i modsætning til tidligere vindere er duoen stadig frisk i danskerne hukommelse, når de udgiver deres debutplade. Anthony og Jasmin håber nu, at de får succes med deres musik.

LÆS OGSÅ: Anthony Jasmin vandt "X Factor"

- Vi vil bare blive ved og kæmpe for det. Gøre det, vi elsker. For det er den eneste vej frem, siger en smilende Jasmin til gaffa.dk.

- Ja, det er det vi har gjort indtil videre. Og så tage ud og spille, tage os tid til at give fans autografer og så videre. Det er vigtigt at de føler sig værdsat også. De kommer, og de kommer også for at få en autograf, supplerer Anthony.

SE og HØR ønsker Anthony stort tillykke med den fine titel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close