Nyheder23. maj 2022

Ansøgningerne strømmer ind: Flere er interesserede i rektorstilling på Herlufsholm

Lørdag slog Herlufsholm et stillingsopslag som rektor på skolen og kostskolen op, og allerede nu har flere vist interesse for jobbet.
Flere er eleverne er blevet chikaneret i kølvandet på dokumentaren "Herlufsholms hemmeligheder".
Herlufsholm søger ny rektor efter TV 2-dokumentaren "Herlufsholms hemmeligheder".
 Foto: Colourbox

Med kun to ugers frist er der allerede godt gang i ansøgningerne til stillingen som Herlufsholm Skole og Kostskoles nye rektor.

Det skriver sn.dk.

Ændringerne på Herlufsholm sker efter en række afsløringer i TV 2-dokumentaren “Herlufsholms hemmeligheder” om forholdene på skolen. Noget der også har fået Kronprinseparret til at reagere, da Prins Christian går på skolen og Prinsesse Isabella også skal starte på skolen.

Rækken af skandaler fik bestyrelsen til at fyre rektor Mikkel Kjellberg.

Ifølge formand for skolens bestyrelse og forstander Torben von Lowzow håber de på, at en ny rektor kan begynde til august, skriver sn.dk.

– Herlufsholm Skole og Kostskole søger en erfaren, samlende og inspirerende rektor til at stå i spidsen for en ambitiøs forandringsproces, lyder det i indledningen til stillingsopslaget.

Skolens nye rektor skal ifølge opslaget ud fra skolens stærke faglige profil sammenholdt med et holistisk menneskesyn, ville skabe en kultur funderet på positive sociale fællesskaber.

Herlufsholm Skole og Kostskole er kendt for at huse landets rigeste og kongelige, og rør du lige dele grever og baroner sammen og tilsætter et stænk kongelige, så har du opskriften på Herlufsholm Kostkole.

Sponsoreret indhold