Nyheder31. marts 2010

Anni Fønsby: Vil give bryst

Den barmfagre brunette har masser af mælk til sin nye baby, som hun også afslører navnet på
Der er ingen tvivl om, at lille Viktoria kommer til at leve et liv i sus og dus, når hun kommer til verdenen om 1 måned
Der er ingen tvivl om, at lille Viktoria kommer til at leve et liv i sus og dus, når hun kommer til verdenen om 1 måned
 Foto: Thomas Laursen

Der er kun 1 måned til, at Anni Fønsby skal nedkomme, og Erik Damgaard skal være far. Endnu ved parret ikke, om det bliver en pige eller en dreng, men Erik håber på et hunkøn. Anni har i forvejen en 7-årig datter fra et tidligere forhold.

Læs også: Erik skal med til fødslen

- Annis datter og jeg går og kalder hende Viktoria. Vi er blevet enige om, at vi kigger på det, når hun er blevet født, om det ligner en Viktoria, siger Erik Damgaard til Ekstra Bladet.

Der har tidligere været sat spørgsmålstegn ved, om Anni vil kunne amme det kommende barn på grund af hendes voluminøse fortrin. Ifølge Anni selv bliver det dog ikke noget problem.

Læs også: Træt af Annis tasker

Tænker ikke på fængsel

- Jeg ammede for 7 år siden, og jeg kommer også til at amme denne her gang. Det er meget vigtigt for mig, og jeg har masser af mælk, så der er ingen bekymring.

Fornøjelsen kan dog blive kort for barnet. Anni Fønsby står nemlig tiltalt for rufferi, og hvis det ender med en fængselsdom, kan det få store konsekvenser for den lille familie.

- Hvorfor snakke om noget, der ikke er en realitet? Sagen er ikke berammet endnu. Det her er det vigtigste for mig lige nu, og så må jeg bekymre mig om min retssag, når den kommer, siger Anni til Ekstra Bladet.


Sponsoreret indhold