Nyheder1. november 2009

Anni Fønsby: Har mærket babyen

- Der er masser af liv i min gravide mave, røbede brystbomben, da hun i aftes fejrede sin fødselsdag med en overdådig fest
Af af
Anni og Erik var i strålende humør, da de i aftes fejrede hendes 37-års fødselsdag
Anni og Erik var i strålende humør, da de i aftes fejrede hendes 37-års fødselsdag
 Foto: Michael Reick

At Anni Fønsby er gravid, hersker der vist ingen tvivl om mere. Især ikke efter at hun stolt viste sin lille strutmave frem i en meget stram - og selvfølgelig dybt nedringet - kjole, da hun i aftes havde inviteret 44 gæster til sin 37-års fødselsdagsfest på restaurant Ciao-Ciao i Helsingør.

- Jeg har det utrolig dejligt med min graviditet. Alt er i fineste orden, forsikrer jordemoderen. Og jeg kan garantere for, at der er meget liv i min gravide mave. Han/hun er en yderst aktiv lille person, sagde den vordende mor, som glæder sig til at finde ud af, om det bliver en mini-Erik eller en lille Anni-klon.

- Jeg er nu 3 ½ måned henne, så endnu ved vi ikke, om det bliver en dreng eller en pige. Det kan vi først få at vide, når jeg er i 18. uge, fortalte en glad og storsmilende Anni, mens hun viste fødselsdagsgaven fra sit livs Erik: Et diamantbesat halssmykke, der pynter nydeligt, og flot fremhæver kavalergangen.

Fornem menu

Annis appetit fejler bestemt heller ikke noget under graviditeten. Fødselsdagsmenuen bestod af først 8 forskellige udvalgte antipasti - italienske specialiteter.

Dernæst fyldt pasta med karljohansvampe. Så kalvefilet med trøffelsauce. Og selvfølgelig italiensk ostebord bagefter for til sidst at slutte af med tiramisu - kaffekage.

Alt blev selvfølgelig skyllet ned med liflige - og dyre - italienske vine fra blandt andet Sicilien.
Efter at have slået mave dansede selskabet til ud på de små timer.

Læs meget mere om Annis fest, og se gæsterne i SE og HØR fra på torsdag.

Sponsoreret indhold