Nyheder31. marts 2013

Anni Fønsby og Jeanett Ørtoft: Vi er i familie

Brystbomberne har mere tilfælles, end man skulle tro
Af af
Anni Fønsby og Jeanett Ørtoft er meget mere end bare veninder
Anni Fønsby og Jeanett Ørtoft er meget mere end bare veninder
 Foto: All OverAnni Fønsby og Jeanett Ørtoft blev for alvor veninder, da deres fælles veninde Maria Bjørnson skulle indspille en musikvideo.

Her var de begge en del af projektet, og siden da har de to kvinder haft kontakt.

Men nu viser det sig altså, at Anni Fønsy og Jeanett Ørtoft er en del tættere end som så.

Det fandt Jeanett ud af, da hun fredag aften deltog i Annis løsladelsesfest på Søpavillionen.

Anni Fønsby: Beskeden bolig

- Annis far Henning Willadsen, som viser sig at hedde Ørtoft til mellemnavn, fortalte mig, at vi faktisk er i familie. Og at vi har blåt blod i årerne, fortæller Jeanett Ørtoft til seoghør.dk, og tilføjer:

- Jeg har også altid følt, Anni og jeg havde noget til fælles.

Helt familiære er de to kvinder dog ikke. Henning er nemlig ikke Annis biologiske far. Han døde for nogle år tilbage, og ham havde brystbomben ikke det store forhold til.

Henning Willadsen er dog det tætteste, Anni har haft på en far. Han kom ind i hendes liv, da hun var blot to år gammel, og siden har han haft rollen som daddy.

Jeanett Ørtoft har ikke bare fået et par ekstra familiemedlemmer ud af sin festdeltagelse, men også muligheden for at opdage lidt ekstra om sine forfædre.

- Det er altså lidt sjovt. Annis far har en bog, som kun findes i fire eksemplarer og beretter om vores Ørtoft-forfader, som rejste ud og erobrede verden og blev kåret som konge på en ø. Jeg skal låne den af ham, så jeg kan finde ud af, hvor jeg kommer fra, afslutter hun.

Anni Fønsby: Fræk fest

Sponsoreret indhold