Anni Fønsby: Kostede 7200 kroner

Anni Fønsby blev solgt for 7200 kroner

Anni Fønsby blev solgt for 7200 kroner

Foto: Thomas Laursen

Anni Fønsby satte sig selv til salg - i den gode sags tjeneste - på auktionen "Giv din hånd" hos auktionshuset Lauritz.com til fordel for hjemløse.

I dag, fredag, sluttede auktionen om den frokost med brystbomben, som hun havde stillet til rådighed. Og det var SE og HØRs chefredatør Kim Henningsen, som fik hammerslag på auktionen.

Læs også: Anni Fønsby: En rocker med bryster

7200 kroner måtte SE og HØR punge ud med, og chefredaktør Kim Henningsen glæder sig over at have købt Anni Fønsby.

- Jeg har altid været fascineret af hende, men hun er jo en travl kvinde, som det har været svært at få kontakt med. Jeg ser frem til frokosten og muligheden for at møde hende under afslappede former. Når SE og HØR så samtidig har været med til at støtte en god sag - som også ligger Anni Fønsby meget på sinde - kan det kun blive en god oplevelse, siger Kim Henningsen.

Han har endnu ikke taget stilling til, hvilke 3 personer han vil tage med til frokosten.

- Det naturlige vil jo være 3 kolleger fra SE og HØR. Men lad os nu se. I første omgang afventer jeg invitationen fra Anni Fønsby, og mon det ikke bliver snart? Hun har jo termin om 1 måneds tid, siger Kim Henningsen.

Læs også: Anni Fønsby: Vil give bryst

Og noget kunne tyde på, at chefredaktørens middagsinvitation er lige om hjørnet. Anni og Erik er nemlig meget begejstrede for at være blevet solgt til SE og HØR.

- Tillykke med sejren! Vi glæder os til middagen, siger Erik Damgaard.

- Vi er stolte af at kunne være med til at donere penge til et godt formål, og jeg kender jo hele velgørenhedsprincippet, fra da jeg boede i USA. Der donerer man ofte middage væk, forklarer han.

- Vi har intet problem med, at det er SE og HØR, der vinder. Vi har jo tit talt sammen, griner han

- Vi havde godt på fornemmelsen, at pressen kunne byde på middagen. Det synes jeg er fint, fastslår Erik Damgaard.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close