Nyheder17. april 2010

Anni Fønsby: I ekstreme smerter

Den sidste måned af brystbombens graviditet kommer til at foregå sengeliggende
Anni ammede sin lille baby til offentligt skue midt i Lyngsby Storcenter
Anni ammede sin lille baby til offentligt skue midt i Lyngsby Storcenter
 Foto: All Over

Anni Fønsbys smertehelvede begyndte for omkring en måned siden, da hun fik ondt ved bækkenet. Siden blev smerterne værre.

- For et par dage siden gjorde det pludselig ekstremt ondt, når jeg stod på benene. Det gav et jag i hele kroppen, så jeg var nødt til at støtte mig til noget, forklarer højgravide Anni til B.T. Hun blev naturligvis nervøs og skyndte sig til lægen, der stillede diagnosen bækkenløsning.

Læs også: Anni Fønsby: Til babyskanning

- Jeg har købt et velcrobånd til at binde under maven. Det, og zoneterapi har hjulpet noget af vejen, men nu har jeg ekstremt stærke smerter, når jeg går, og det er svært at holde på vandet. Det bliver dejligt at komme af med babyen, forklarer Fønsby.

Læs også: Anni Fønsby: Afslører Erik

Hun er blevet beordret til at holde sig i fuldstændig ro inden fødslen i maj. Heldigvis har hun sin Erik, der sørger for at passe og pleje hende og ordne praktiske gøremål.

- Jeg ligger ned og tæller dagene. Imens har Erik taget over herhjemme. Han laver mad og rydder op, siger Fønsby, der ikke havde nogen kompliceret fødsel, da hendes første datter, Isabella, kom til verdenen, men altså denne gang oplever nogle af de værste sider ved en graviditet.

Sponsoreret indhold