Nyheder24. september 2016

Annette Heick og manden hylder sygeplejersker

Den danske tv-vært Annette Heick og manden Jesper Vollmer takker sygeplejersker for deres opbakning og støtte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annette-heick-jesper-vollme_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

Efter at have brækket sin nakke under en familieferie i Thailand måtte den tidligere køkkenchef i kongehuset Jesper Vollmer hurtigt indlægges og opereres på hospitalet.

Indlæggelsen på sygehuset gjorde stort indtryk på både Jesper Vollmer og konen Annette Heick. Det ses på parrets Instagram-profiler, hvor de begge har udgivet en tekst, som Jesper Vollmer har forfattet.

I billedteksten hyldes de sygeplejersker, der hjalp 42-årige Jesper Vollmer gennem den hård tid på hospitalet efter den voldsomme ulykke.

- Der er så meget forfærdeligt at tænke tilbage på efter ulykken. Men der er også rigtig meget godt... Tænk på de mennesker, der er omkring dig umiddelbart efter en ulykke. Man er paralyseret af frygt for fremtiden. Ængstelig i enhver tanke om: Hvad nu hvis. Men de sygeplejersker, der tager sig af dig, kan være dem, som gør en forskel på, om du ender i et sort hul eller kommer optimistisk gennem den første hårde tid. Gudskelov for, at vi har folk som dem, der vil være der for os, når det går helt galt. Tak for jer, skriver Jesper Vollmer på Instagram.

Til teksten har den tidligere royale kok lagt et billede op, hvor man kan se ham ligge i en hospitalseng omgivet af tre sygeplejersker.

Både Jesper Vollmer og hustruen Annette Heick afslutter teksten med at bruge hashtagget "vi hylder sygeplejersker".

Se deres opslag herunder:

Sponsoreret indhold