Nyheder25. marts 2017

Annemette Voss: Jeg fik slem madforgiftning

Det er ikke noget at spøge med, når man får madforgiftning. Det kan bloggeren og deltageren i ”Den store bagedyst” skrive under på.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-56220.jpg
 Foto: All Over

Madforgiftning er ALDRIG en god ting, men hvis man ovenikøbet får madforgiftningen på et langdistancefly, og ikke kan lægge sig i sin egen seng, så må det være noget nær ens værste mareridt.

Det var det, som skete for Annemette Voss, da hun og familien skulle hjem fra en lækker uges ferie på paradisøen Mauritius. Det skriver hun på sin blog, hvor hun også drømmer sig tilbage til varmen selv om foråret godt nok har ramt Danmark også.

- Vi kom godt hjem. Lige bortset fra at jeg fik en ret slem madforgiftning på vejen hjem på flyet (yes – need I say more?) – det var et sandt helvede, ganske enkelt. I kender det vel. Man veksler lidt mellem rysteture, toiletbesøg og opkast. GREAT! Og alt det var jeg igennem alene med to børn på “slæb”, hvoraf den ene er så lille, at han skal sidde på skøddet af mig hele vejen hjem – alle 15 timer. Det var faktisk ikke my finest moment, de indrømmer jeg. Men nu kan jeg da heldigvis grine af det. Det må have set så komisk ud for de andre gæster ombord på flyet.

Heldigvis for Annemette Voss er hun nu hjemme i Danmark igen, og kan se tilbage på en dejlig ferie.

Se billeder fra ferien på hendes blog her.

Sponsoreret indhold