Nyheder28. april 2017

Annemette Voss gik i søvne med saks: Hvad fanden har jeg drømt?

Bageglade Annemette var ganske forvirret, da hun vågnede op til en t-shirt med bidemærker i, der var klippet op på midten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-56220.jpg
 Foto: All Over

Hun har åbenbart en tendens til at gøre mærkelige ting, når hun sover, men Annemette Voss oplevede forleden det hidtil underligste, da hun vågnede efter en nats søvn.

- Normalt vil jeg ikke bruge bandeord i mine overskrifter – og jeg forsøger sådan set også at begrænse mit forbrug af grimme gloser her på bloggen. Men denne gang er det faktisk på sin plads, at jeg spørger mig selv "Hvad fanden har jeg drømt?", skriver "Den store bagedyst"-vinderen på sin blog.

Der har tilsyneladende været gang i den helt store klippe-klister nat hjemme hos Annemette, der vågnede med t-shirt, der var klippet op fra halsudskæringen og ned til kanten.

- Så min t-shirt var simpelthen blevet til en slags cardigan i løbet af natten. Derudover erfarer jeg, at jeg simpelthen også har gnavet et stort hul i blusen langs halsudskæringen. Det gør det så ikke bedre, at det var en af mine absolut yndlings t-shirts. ØV!, skriver hun.

Men i løbet af dagen begyndte hukommelsen at vende tilbage og med hjælp fra sin kæreste kunne Annemette efterhånden regne ud, hvad der var foregået om natten.

- På daværende tidspunkt begynder der at melde sig nogle svage “minder” om, at jeg befandt mig i køkkenet om natten og ledte fibrilsk i køkkenskuffen. Nu kan jeg så regne ud, at det må have været efter saksen. Min kæreste kan i øvrigt fortælle mig, at jeg i løbet af natten styrtede ud af sengen og ud i køkkenet – og bagefter kom jeg ind i soveværelset og fabulerede om noget med min t-shirt, og at det var meget vigtigt, at den skulle klippes op. (det er sååååå mærkeligt det her!), skriver Annemette, der også søger råd fra sine læser om, hvad hun mn kan have drømt.

Sponsoreret indhold