Nyheder17. august 2017

Annemette Voss: Der bliver ingen bryllupskage

”Bagedyst”-vinderens kæreste bryder sig ikke om kage – og det skal især være hans dag, understreger kagedronningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-56217.jpg
 (Foto: Aller Media)

Hun er kendt for sine imponerende kager – men når Annemette Voss på 33 år til næste år siger ja til kæresten Micky Fridthjof, bliver det uden et af de normalt faste elementer ved den store dag.

– Vi skal ikke have nogen bryllupskage, siger Annemette Voss, da SE og HØR møder hende på Kurhotel Skodsborg – stedet, som parret håber skal danne ramme om deres kærlighedsfest til juni næste år.

På spørgsmålet om, hvordan kan det være, når hun nu selv er kendt for sine kager, lyder svaret fra Annemette Voss:

– Netop fordi jeg er det. Jeg laver så mange kager i mit liv, så jeg kunne ærligt talt ikke være mere uinteresseret i min egen bryllupskage. Den har jeg intet forhold til, siger ”Sådanmark”-værtinden Annemette Voss og fortsætter:

– Jeg har ikke en drøm om én kage. Jeg har smagt så meget spændende, og min kæreste bryder sig slet ikke om kage, lyder det fra Annemette Voss, der var en af flere kendte kvinder, som i sidste uge gik catwalk for tøjmærket Stefanel på Kurhotel Skodsborg.

Kagedronningen går meget op i, at det er kærestens første bryllup.

– Det er jo mit andet, så jeg synes, at han skal have lov til at fylde rigtig meget i det her, siger ”Bagedyst”-vinderen fra 2013, som samme år brød med skuespilleren Thomas Voss.

Se billedet af Annemette Voss sammen med sin kommende mand, Micky Fridthjof herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/11_3.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

(Foto: All Over)

Kagedronningen sammen med sin kommende mand Micky Fridthjof. Sammen har de sønnen Luca. Fra et tidligere forhold har Annemette sønnerne Hugo-Sander og Ferdinand.

Sponsoreret indhold