Nyheder 22. oktober 2018

Anne Sofie Espersen blev mobbet

Anne Sofie Espersen stak ud fra mængden i Hirtshals, og det fik hun at føle
Foto: TV3
    Hvis man stikker lidt ud fra mængden, kan man få knubs.   Det fortæller skuespillerinden Anne Sofie Espersen om i aftenens udgave af 'Til middag hos' på TV3.  
  Her har hun den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen på besøg.   Pedalatleten er flankeret af TV- og radioværten Abdel Aziz Mahmoud og Youtuberen Kristine Sloth.   Anne Sofie Espersen er vokset op i fiskerbyen Hirtshals i Vendsyssel.  
  I mange år levede hun en sorgløs tilværelse.   - Jeg var opdraget meget livsnyderagtigt og til at være et ubekymret barn med to storesøstre, der trådte stierne for mig, så jeg bare kunne hamre derudaf. Jeg var en forkælet og over-elsket lillesøster, siger Anne Sofie Espersen.   Men det sorgløse liv fik en ende omkring teenagealderen.   - Der fik jeg nogle knubs og blev udsat for noget voldsomt drilleri, fordi jeg havde store armbevægelser, var fan af andre popstjerner og gik i noget tøj, der var anderledes end de andre børns, fortæller Anne Sofie Espersen sine gæster.  

Hele holdet i denne uges 'Til middag hos'. (Foto: TV3)

  Michael Rasmussen er ikke ukendt med at være anderledes end de fleste.  
  - Anne Sofie stak lidt af fra flokken i Hirtshals, da hun var ung og gjorde noget anderledes - det kan jeg selv nikke genkendende til, siger Michael Rasmussen.   Se klippet, hvor Anne Sofie fortæller om mobningen i Hirtshals:  
    Værten står hver aften for et underholdende indslag i forbindelse med middagen.   I aften er det dog gæsterne, der skal prøve deres evner af inden for Anne Sofies metier - skuespillet.   Hun har på forhånd gjort sig nogle tanker om, hvem der er bedre end andre blandt gæsterne.   - Michael har jeg INGEN forventninger til, siger Anne Sofie Espersen.  
 

Michael Rasmussen overrasker særdeleles positivt. (Foto: TV3)

  Men Michael Rasmussen lever sig meget ind i rollen og er nærmest et naturtalent.   - Jeg er sindsygt imponeret over Michael. Han er for mig vildt undertippet - forinden regnede jeg ikke med, at han kunne sige en eneste replik, siger Anne Sofie Espersen efter Michael Rasmussens præstation.   Se klippet, hvor Michael Rasmussen giver den som skuespiller:  
    Livet som skuespiller kan være lidt af et rakkerliv, hvis man ikke er fastansat på et teater eller en TV-serie eller lignende.   Og er man arbejdsløs som skuespilller gælder der de samme regler som for alle andre ledige.   Der skal søges jobs, hvis man vil opretholde retten til dagpenge.  
  Og selvværdet kan lide under perioder med arbejdsløshed.   - Det er selvfølgelig forbundet med en vis skam at tale om at være uden arbejde indimellem og føle sig forbigået, det er et tabuiseret emne. Men jeg er faktisk glad for at få delt det med gæsterne, siger Anne Sofie til gæsterne.   Se Anne Sofie forælle om arbejdsløshed og en dag, hvor hun om dagen var til møde på Jobcenter Sundholm og om aftenen var på den røde løber i pels og fuld krigsmaling - der kan man tale om kontraster, siger Anne Sofie Espersen:  
 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
 

Sponsoreret indhold