Nyheder7. oktober 2013

Anne Glad: Har ikke opgivet børn

Selvom Anne Glad er blevet 41, håber hun stadig på at blive gravid
En baby er velkommen hos Anne Glad
En baby er velkommen hos Anne Glad
 Foto: All Over"Kender du typen"-eksperten har passeret de 40 og det har hendes kæreste musikproducer og komponist Hanni Cramer Hanberg også. Alligevel har de ikke opgivet tanken om at få børn. Men modsat mange andre barnløse i den alder, vil hun ikke i fertilitetsbehandling:

- Det føltes som en sikker milepæl at nå til den dag, jeg sagde højt, at jeg ikke vil have hjælp til at få børn. Og det sagde jeg i starten af i år. Jeg har det sådan, at nu, hvor det er undersøgt, at min kæreste og jeg fysisk er i stand til at få børn med hinanden, ville det simpelthen være for ilands-luksuriøst at kaste sig ud i en fertilitetsbehandling, siger hun til SØNDAG.

TV-vært Cecilie Beck løfter sløret for, hvorfor hun og Rasmus Tantholdt ikke skal have børn sammen. Læs hvorfor på søndag.dk
Vi går ikke nok i seng sammen


Og egentlig har Anne Glad forliget sig med tanken om, at hun ikke får børn, men hun har ikke opgivet tanken. Og derfor skal der også arbejdes videre på sagen.

Anne Glad Elsker sine bitte små bryster

- I virkeligheden handler det måske bare om, at vi ikke går nok i seng med hinanden eller gør os umage nok med at gøre det på de rigtige tidspunkter af min cyklus. Og så må vi da simpelthen bare til at prioritere det noget højere! Og hvis der så ikke kommer noget barn ud af det, er det også okay. Jeg har forliget mig med, jeg måske ikke får børn. Men jeg har ikke givet op. Ikke endnu, siger hun.

Se hvilken komiker, der også vil have børn

Sponsoreret indhold